Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves pasik! Mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves pasik! Mit szólnátok erre?

Figyelt kérdés
Van egy srác , nagyon tetszik , megtaláltam egy oldalon és ott volt az msn-címe is , be szeretném irni , de mit mondjak neki , hogy hogyan került fel a listámra , miért írtam be? Ha megmondom az igazat akkor nem fog hülye libának tartani ,nyomúlósnak?
2009. okt. 6. 20:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__44134..

Mondjuk elég, ha egyszer felteszed a kérdést, és akkor mi sem nézünk hülyének.

2009. okt. 6. 20:30
 2/14 A kérdező kommentje:
az elöbbi kérdés nem ez volt
2009. okt. 6. 20:37
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Semmit, vedd fel, és pont. Ha kérdezi, akkor azért, mert beszélegtni szeretnél vele...
2009. okt. 6. 20:38
 4/14 anonim ***** válasza:
ha azert veszed fel mert tetszik,akkor mond is meg neki,vagy mond hogy osszekevrted a cimet valaki amseval,es akkor kerdezz ra hogy ki o,bemutatkozik ,akkormar teis,es kesz ismeritek egymast
2009. okt. 6. 20:43
 5/14 anonim ***** válasza:
62%
Hülye vagy kislány, nőjj fel és utána msn-ezz csak! A pasas így is, úgy is hülyének fog nézni...Szal nem mindegy? xD
2009. okt. 6. 21:37
 6/14 A kérdező kommentje:
miert nez igy is ugy is hulyenek? megindokolnad?
2009. okt. 6. 21:47
 7/14 anonim ***** válasza:
38%
Mert a srácok szeretnek harcolni egy lányért...Nem szeretik ha a csajok nyomulnak!
2009. okt. 6. 21:56
 8/14 A kérdező kommentje:
nem nyomulok, csak siman szertnek beszelgetni vele , ez is annyira nagy baj ? lehet hogy ha kicsit megismerem vagy egyszer beszelgetes utan nem is fog tetszeni a visekedese
2009. okt. 6. 22:03
 9/14 anonim ***** válasza:
49%
Akkor ne egyből vedd fel msnre, hanem írj neki ott üzit...ha megismerted kellőképpen, akkor vedd fel...bár az is lehet, hogy vesz fel téged...
2009. okt. 6. 22:11
 10/14 A kérdező kommentje:
mar felvettem es ott enm tudok irni neki, majd holnap beszelek vele , hogyha visszaigazol :) es remelem nem tart majd hulyenek es ha annak tart hat az is vagyok egy kicsit szoval ez van , ha jo vagyok igy akkor elfogad hogyha nm akkor nem . te hany eves vagy?
2009. okt. 6. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!