Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint egy éve szerelmes vagyok (viszonzatlan) (leent bovebb) (segitetek? Legyszi) (? )
Több mint egy éve szerelmes vagyok valakibe, aki reményt adott, de esélyt nem.
egy suliba járunk. eléggé szar látni, ahogy a csaját ölelgeti, csókolgatja. : (
Tudom, onkinzas, de sokszor nézegetem a facebook profilját, amin lelapozok végig, ès látom ahogy régen a képek alatt commentben dumálgattunk..hiányzik ez. Visszaolvastam az összes üzit, és ezek közben sirtam. rossz, h az érzéseim megöltek egy lehetséges baratsagot. Ő az elso szerelmem (de rossz kimondani/irni). Ez nem "rajongas". ilyetg még nem ereztem.mély erzesek.
Ennyi ido alatt mar reg elmultak az erz
eseim valaki irant.
van egy idezet; "minden lanyx eleteben van vki, aki irant sose veszti el az erzeseit"
ebben lehetg vmi igazsag? nekem ő lenne ez a vki?
amugy sokszor ugy gondolom...(magam is be akarom csapni neha..) hogy utálom, de ha meglatom suliba, elojon a megfelelési kenyszer érzetem, meg minden, és ujra belè esek. Nem birom tovabb. annyira szomoru vagyok : (
ja, és miért lehet az, hogy én vizöntő nő létemre a bika fiukra bukom kulsoleg-belsoleg? (tapasztalat..) azert kerdezem, mrmert a párhoroszkop alapjan nem valami szerencses parositas...
segitsetek!!! :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!