Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes lennél valakibe és? . (többi lent)
kicsit érthetőbben pls, mert nem nagyon értem =S
Legly
Én megértettem.
De fogalmazhattál volna érthetőbben is kedves kérdező,mert úgy látom,hogy sokan nem értik a kérdésed!
Nem tudom milyen szerelmesnek lenni valakibe,de elmennék,mert nem lenne veszteni valóm.
21/F
1.Oké igazad van.
2.Neked is,és nem vagyok beszívva.XD
Na ez lenne a helyzet:Szerelmes vagy egy fiúba/lányba.Valaki ezt elmondaná neki,vagy te mondanál olyat amiből rájön.Nem tudod hogy ő viszonozza(akibe szerelmes vagy)ezt vagy nem.De te úgy érzed nem.Miután ez megtörtént lenne egy olyan alkalom,ahol ő is ott van.Tehát ha elmész akkor tuti hogy találkozol vele.Elmennél,vagy nem mert félsz/nem akarsz erről beszélni hogy szereted?(Hisz szerinted ő téged nem szeret.)
5.válaszoló:Ezzel egyetértek,sokan mondják ilyen helyzetekben ez nem ilyen könnyű stb...Mármint tényleg nem könnyű,de ahogy te is mondtad így magukat sem vállalják,és nem érdemes örökké futni.Ráadásul így mindig ott van a "mi lett volna ha elmegyek oda"érzés szerintem.
6.válaszoló:Még inkább egyetértek.:)Mert mikor kiderül egy ilyen,akkor könnyebb tovább lépni,vagy őszintén jó kapcsolatot kialakítani,mint ismerősők/haverok.Barátit annyira nem,mert az talán már kicsit kínos lenne.Kivéve persze ha attól mert tisztázták idővel teljesen elmúlik a szerelem.Akkor még nagyon őszinte barátság lehet.(Ilyenre saját környezetemben is van példa.)Én így gondolom legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!