Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne csak egy "szép arc" legyek? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Az osztályban, meg úgy általában a suliban is rengeteg ember szerint nagyon szép vagyok (engem amőgy ez nem érdekel, csak rohadt jól esik mert amőgy nulla önbizalmam lenne), de ennyi. Tehát semmi olyat nem hallok hogy "ja, ő? vágom jó csaj"... Szóval értitek.. mindig annyit hallok hogy "tudom ő aranyos". Mit tegyek hogy ne legyek unalmas?

Magas vagyok, vékony, cuccaim átlagosak, tipikus farmer-tornacsuka-laza felsős csaj vagyok. De akkor kezdjek el mondjuk push up melltartót hordani??? Tényleg ettől lesz valaki "jó csaj" is?

16L

2013. máj. 31. 20:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A farmer-tornacsuka és a push up melltartó közt van még néhány szint. 16éves koromban én is olyan voltam, mint te, ma már szinte csak szoknyákat és ruhákat hordok és ez sokat dob egy nő megjelenésén szerintem.
2013. máj. 31. 21:40
 12/19 A kérdező kommentje:
Az csak egy ötlet volt.. Vagyis, egy lehetséges dolog amit én gondoltam hogy jó lehet.. De akkor ezekszerint tényleg nem ettől függ :)
2013. máj. 31. 22:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Inkább "maradj normális". Nem feltétlen attól jó csaj valaki, hogy mindenki rá figyel. Én jobban szeretem a magadfajtákat. 20/F
2013. máj. 31. 22:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem értem miért akarsz mindenkinek megfelelni... :/
2013. máj. 31. 23:14
 15/19 A kérdező kommentje:
Azt sajnos én se :(
2013. júl. 1. 22:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Kuldessz egy kepet magadrol?
2013. júl. 2. 22:25
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem sz*rj rájuk magasról, és legyél olyan, ahogy jól érzed magad, viselj olyan cuccokat.

Tényleg kell neked, hogy pár kanos kis gyökér nyáladzzon utánad? Nem ettől lesz valaki jó nő. :)

Egyébként ismerem az érzést, nekem is szar volt annak idején, de még néha most is.

Próbálj ne nekik megfelelni, egyszerűen csak saját magadnak. Abból baj nem lehet. :)

2013. júl. 2. 22:27
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! :)

Képet pedig neharagudj, de nem küldök!

2013. júl. 2. 22:36
 19/19 anonim ***** válasza:

én azokért a lányokért élek-halok, akik a farmer-tornacipő-laza felső triót hordják. nem bírom azt amikor valaki 16 évesen magassarkúban, full ki van sminkelve, és így tipeg-topog, és nyávog, ezek a tipikus, viháncoló plázak*vák.

azt szeretem amikor valaki ilyen lazán öltözködik, laza a stílusa, nem picsog, szal ne változtass!:) 16F

2013. júl. 2. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!