Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtam egy levelet a srácnak akit megszerettem, jó lesz?
Szia ! Csak annyit szeretnék mondani hogy már rég óta érdeklődöm irántad ( 1-másfél éve) de félek elmondani ,hogy megszerettelek tomm ,hogy nem szereted az érzelgős dumákat ÚGYHOGY még annyit mondok?hogy ezt nem azért mondom mert várok tőled valamit ( amúgy sem kapnám meg ) hanem mert zavar ,
Ui.:ne haragudj ,kérlek bocsáss meg
üdvi:valaki
Nem tudom, hány éves vagy. :)
Én sose vallottam meg levélben az érzéseimet. Illetve de... egyszer, amikor előzőleg már személyesen minden érzésemet részletesen elmondtam, és személyesen át is adtam neki a levelet. Még írtam neki egy-két verset, aztán hagytam is...
De bocsánatot soha sem kértem azért, mert szeretek valakit. Emberi érzésekért nem kérünk bocsánatot.
Arra motiválnálak, hogy inkább személyesen tedd ezt meg.
És ha tényleg nem szereti az érzelgős dumákat, akkor személyesen megmondod neki, hogy szereted, és pont.
Hozzámondasz egy-két töltelékinformációt, töltelékmondatot, de a mentegetőzést, bocsánatkérést, stb. felejtsd el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!