Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtam egy levelet a srácnak akit megszerettem, jó lesz?
Szia ! Csak annyit szeretnék mondani hogy már rég óta érdeklődöm irántad ( 1-másfél éve) de félek elmondani ,hogy megszerettelek tomm ,hogy nem szereted az érzelgős dumákat ÚGYHOGY még annyit mondok?hogy ezt nem azért mondom mert várok tőled valamit ( amúgy sem kapnám meg ) hanem mert zavar ,
Ui.:ne haragudj ,kérlek bocsáss meg
üdvi:valaki
azt a tomm-ot hanyagold, meg az érdeklődésed pontos datálását is.
és mi miatt ne haragudjon? ne kérd bocsánatot azért, mert élsz.
fogalmazd át úgy, hogy felkeltsd az érdeklődését, ne pedig szánalmat érezzen..
"amúgy sem kapnám meg"
Ha alapból úgy állsz hozzá hogy nem lesz belőle semmi, akkor minek traktálni szegény szerencsétlent ilyen levéllel??
Ez nagyon gáz!!
Ne mentegetőzz!!
Egyszerűen csak írd meg neki, hogy tetszik neked!!
Ne mutasd ki, hogy nincs önbizalmad!! (Jó, beképzeltnek sem kell lenni, csak viselkedj természetesen! Lazábban!)
azíigy jobb ??
Szia ! Csak annyit szeretnék mondani hogy már rég óta érdeklődöm irántad ( 1-másfél éve) de félek elmondani ,hogy megszerettelek tudom ,hogy nem szereted az érzelgős beszéded (de én csak az érzéseimet írom le) ÚGYHOGY még annyit mondok, hogy ezt nem azért mondom mert várok tőled valamit hanem mert zavar ,hogy nem tudod
üdvi:valaki
Szia ! Csak annyit szeretnék mondani hogy már rég óta érdeklődöm irántad ( 1-másfél éve) de félek elmondani ,hogy megszerettelek tudom ,hogy nem szereted az érzelgős beszéded (de én csak az érzéseimet írom le) ÚGYHOGY még annyit mondok, hogy ezt nem azért mondom mert várok tőled valamit hanem mert zavar ,hogy nem tudod ( de azért megkérdezem , ha tudnád ki vagyok járnál velem?)
:valaki
ez egy másik variáció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!