Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy minden 16-. éves lányt csak a fiúk, és az ital meg a nemi ösztönök érdekelnek? Lányok?
Barbibabázni?16 évesen? ha te ezt csináltad akkor kezdelek megérteni mért is utálod ennyire a normálisabb 16 éves lányokat(nem azokat akikről a kérdés szól, hanem azokat akik válaszoltak az úgy nevezett "csitriket"
egyébként mért olyan nagy baj ha érdeklik őket a fiúk?és azok az álszentek akik azt mondják hogy őket nem érdekelte...egyébként tényleg nem kéne általánosítani...és énolvastam a kommentedet is...és fiúkra jobban illik ez a kérdés mint lányokra....szerintem(az ismerőseim közül)
" Igen, nagyon klassz lesz ha majd 25-30 évesen kezd el tapasztalatot gyűjteni"
Ez nem szakma, nem is sport, hogy tapasztalatokat keljen gyüjteni. Azt úgy hívják ribanckodás, ja nem bocs tényleg, az tapasztalatszerzés.
" meg 45-50évesen kezd el szülni."
Ez nem egy olyan cselekvés amit folyton kell csinálni.
" Mellesleg semmit nem fog érteni a kapcsolatokhoz, ha évekig elzárkózik mindentől és csak a tanulás lesz a középpontban"
Igen és nem is jár a fél város férfilakosának a pénisze a szájában.
" Vannak ilyen emberek, és nem is teljesen normálisak."
Igen nem normálisak a mai "értékrend" szerint. A ti értékrendetek szerint.
Kedves "barom", most a te válaszodra reagálnék.
" Te hülye vagy. AZ nem csitriség, hogy valakit ebben a korban érdekelnek a fiúk."
??!!?
"Gondolod, hogy a természet véletlenül alakította így? "
Nocsak, természettudós úr/hölgy, hallotál már az etikáról és a viselkedni tudásról? A nagy lánykanos rohamaidnál való ivás is a természetes ösztönöd? Egészséges értékrend.
" AZért, mert úgy egészséges, hogy ebben a korban az ember tapasztalokat gyűjt"
Ezt hol olvastad? Szerintem az az egészséges, ha van az embernek egy barátja/barátnője és kitart mellette, nem dobja egy menet után tapasztalatszerzés címén.
ez marhaság.
na jó, én még csak januárban leszek tizenhat, de ezek a dolgok majdhogynem a legkevésbé érdekelnek... na jó, a fiúk nem :P
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!