Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van, hogy minden 16-....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy minden 16-. éves lányt csak a fiúk, és az ital meg a nemi ösztönök érdekelnek? Lányok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 17:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Barbibabázni?16 évesen? ha te ezt csináltad akkor kezdelek megérteni mért is utálod ennyire a normálisabb 16 éves lányokat(nem azokat akikről a kérdés szól, hanem azokat akik válaszoltak az úgy nevezett "csitriket"

egyébként mért olyan nagy baj ha érdeklik őket a fiúk?és azok az álszentek akik azt mondják hogy őket nem érdekelte...egyébként tényleg nem kéne általánosítani...és énolvastam a kommentedet is...és fiúkra jobban illik ez a kérdés mint lányokra....szerintem(az ismerőseim közül)

2009. okt. 9. 18:26
 22/25 anonim ***** válasza:
18%

" Igen, nagyon klassz lesz ha majd 25-30 évesen kezd el tapasztalatot gyűjteni"

Ez nem szakma, nem is sport, hogy tapasztalatokat keljen gyüjteni. Azt úgy hívják ribanckodás, ja nem bocs tényleg, az tapasztalatszerzés.

" meg 45-50évesen kezd el szülni."

Ez nem egy olyan cselekvés amit folyton kell csinálni.

" Mellesleg semmit nem fog érteni a kapcsolatokhoz, ha évekig elzárkózik mindentől és csak a tanulás lesz a középpontban"

Igen és nem is jár a fél város férfilakosának a pénisze a szájában.

" Vannak ilyen emberek, és nem is teljesen normálisak."

Igen nem normálisak a mai "értékrend" szerint. A ti értékrendetek szerint.

Kedves "barom", most a te válaszodra reagálnék.

" Te hülye vagy. AZ nem csitriség, hogy valakit ebben a korban érdekelnek a fiúk."

??!!?

"Gondolod, hogy a természet véletlenül alakította így? "

Nocsak, természettudós úr/hölgy, hallotál már az etikáról és a viselkedni tudásról? A nagy lánykanos rohamaidnál való ivás is a természetes ösztönöd? Egészséges értékrend.

" AZért, mert úgy egészséges, hogy ebben a korban az ember tapasztalokat gyűjt"

Ezt hol olvastad? Szerintem az az egészséges, ha van az embernek egy barátja/barátnője és kitart mellette, nem dobja egy menet után tapasztalatszerzés címén.

2009. okt. 9. 18:56
 23/25 anonim ***** válasza:
Igen, az tényleg normális ha az embernek van barátnője/barátja ebben a korban éskitart mellette de nem lehet mindenkinek egy barátja/barátnője élete végéig...és itt a legtöbben azt mondták(írták) hogy ne is legyen barátjuk...és szerintem te értetted félre a válaszokat a nagy okoskodásoddal...
2009. okt. 9. 20:54
 24/25 anonim ***** válasza:
Na, olvasd vissza a kommenteket!
2009. okt. 10. 08:45
 25/25 anonim ***** válasza:

ez marhaság.

na jó, én még csak januárban leszek tizenhat, de ezek a dolgok majdhogynem a legkevésbé érdekelnek... na jó, a fiúk nem :P

15/L

2010. okt. 29. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!