Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van, hogy minden 16-....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy minden 16-. éves lányt csak a fiúk, és az ital meg a nemi ösztönök érdekelnek? Lányok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 17:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%

Mért kell általánosítani??

Én 16 vagyok,nem iszom degeszre magam minden hétvégén,nem drogozok,nemvolt abortuszom sem,nem csak a fiúk érdekellnek,és tanulok is rendesen.

Szerintem ez nálunk még nem annyira nagy probléma,mint külföldön,ahol a 16-17 éves fiatal lányok fele babakocsival sétálgat,vagy bérlete van a drogelvonókra és hetente kerül kómásan kórházba alkohol miatt...

2009. okt. 8. 14:41
 12/25 anonim ***** válasza:
89%
Ne általánosíts! Vannak normális lányok is, csak sajnos nagyon kevesen. Ez a divat, undorító ugyan, de nem tudunk mit tenni ellene sajnos. Majd évek múlva rájönnek, hogy elcseszték ezzel az egész fiatalkorukat, és talán jobban odafigyelnek majd a saját gyerekeikre.
2009. okt. 8. 15:12
 13/25 anonim ***** válasza:
89%
Nem csak a fiúk érdekelnek minden 16 éves lányt. Legalábbis engem nem csak az érdekelt amikor annyi voltam. Volt barátom is, de mellette érdeklődtem sok dolog iránt. Amúgy az egy elég idióta elképzelés, hogy egy 16 éves lányt, a tanulás kell, hogy érdekeljen. El nem hiszem, hogy akik ezt mondják, 16 éves korukban egy fiú nem érdekelte őket, és csak a tanulás létezett. Emellett persze azt sem szabad elhanyagolni, de nem értem miért kéne kizárni a szerelmet is az életből ennyi idősen. Mikor legyen szerelmes ha nem fiatalon? Majd ha 25-30 éves korára befejezi minden iskoláját? Vannak olyan lányok akiket tényleg csak a fiúk érdekelnek, de ez nem csak a 16 éves korosztálynál figyelhető meg.
2009. okt. 8. 16:04
 14/25 anonim ***** válasza:
2%

" Mikor legyen szerelmes ha nem fiatalon? Majd ha 25-30 éves korára befejezi minden iskoláját?"

Igen.

(Lehet pontozni csitrik)

2009. okt. 8. 16:06
 15/25 anonim ***** válasza:
37%
Utolsó,nem vagyok csitri,de én akkor is lepontoztalak!
2009. okt. 8. 16:10
 16/25 anonim ***** válasza:
27%
Ne félj, én is téged.
2009. okt. 8. 16:11
 17/25 A kérdező kommentje:
Olvastátok a kommentemet?
2009. okt. 8. 16:40
 18/25 anonim ***** válasza:
71%

"

" Mikor legyen szerelmes ha nem fiatalon? Majd ha 25-30 éves korára befejezi minden iskoláját?"

Igen. "

Igen, nagyon klassz lesz ha majd 25-30 évesen kezd el tapasztalatot gyűjteni, élni és majd 50 éves korára találja meg az igazit, meg 45-50évesen kezd el szülni. Mellesleg semmit nem fog érteni a kapcsolatokhoz, ha évekig elzárkózik mindentől és csak a tanulás lesz a középpontban. Vannak ilyen emberek, és nem is teljesen normálisak.

2009. okt. 8. 22:55
 19/25 Thurston ***** válasza:
84%

Te hülye vagy. AZ nem csitriség, hogy valakit ebben a korban érdekelnek a fiúk. Gondolod, hogy a természet véletlenül alakította így? Nem. AZért, mert úgy egészséges, hogy ebben a korban az ember tapasztalokat gyűjt, és esetleg húsz éves korában már szül is (a legegészségesebb kor ilyen szempontból).

Barom.

2009. okt. 8. 23:00
 20/25 A kérdező kommentje:
Jesszusom, mennyi álszent van itt. Remélem a hülyézők magukból indulnak ki. Ráadásul vakok is vagytok, nem olvastátok a kommentet? A sok csitri inkább menjen barbibabázni, ne itt fröcsögjön. És a másik oldal mocskolása szabad, itt pedig megy a saját oldal öntömjénezése. Ebből látszik, hogy mennyire kétszínűek vagytok. Na, szabad a pálya, mehet a mocskolódás a csitrik oldaláról határtalanul.
2009. okt. 9. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!