Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy minden 16-. éves lányt csak a fiúk, és az ital meg a nemi ösztönök érdekelnek? Lányok?
Mért kell általánosítani??
Én 16 vagyok,nem iszom degeszre magam minden hétvégén,nem drogozok,nemvolt abortuszom sem,nem csak a fiúk érdekellnek,és tanulok is rendesen.
Szerintem ez nálunk még nem annyira nagy probléma,mint külföldön,ahol a 16-17 éves fiatal lányok fele babakocsival sétálgat,vagy bérlete van a drogelvonókra és hetente kerül kómásan kórházba alkohol miatt...
" Mikor legyen szerelmes ha nem fiatalon? Majd ha 25-30 éves korára befejezi minden iskoláját?"
Igen.
(Lehet pontozni csitrik)
"
" Mikor legyen szerelmes ha nem fiatalon? Majd ha 25-30 éves korára befejezi minden iskoláját?"
Igen. "
Igen, nagyon klassz lesz ha majd 25-30 évesen kezd el tapasztalatot gyűjteni, élni és majd 50 éves korára találja meg az igazit, meg 45-50évesen kezd el szülni. Mellesleg semmit nem fog érteni a kapcsolatokhoz, ha évekig elzárkózik mindentől és csak a tanulás lesz a középpontban. Vannak ilyen emberek, és nem is teljesen normálisak.
Te hülye vagy. AZ nem csitriség, hogy valakit ebben a korban érdekelnek a fiúk. Gondolod, hogy a természet véletlenül alakította így? Nem. AZért, mert úgy egészséges, hogy ebben a korban az ember tapasztalokat gyűjt, és esetleg húsz éves korában már szül is (a legegészségesebb kor ilyen szempontból).
Barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!