Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány felkérheti a fiú osztálytársát táncolni a szalagavatón? Vagy tök mindegy ki kér fel kit?
Próbáld meg :)
Ne várd meg,hogy mi lesz a vége,mert úgy jársz,mint én egyszer. Marad a mogorva,benga,vízilabdás lány :/
Úgyhogy sok sikert :)
"Én arra gondoltam, hogy megkérdezem (...) aki tetszik nekem, hogy táncolna-e velem. (...) Félek a visszautasítástól, mert (...) az osztályban van 1-2 k.rvás csaj, akikkel (...) hülyéskedni szokott."
Ez igen baz*meg, ez a mai értékrend. Az a jó csávó aki a k.rvás csajoknak csapja a szelet, neked is jó ízlésed van. :)
Már most el kell dönteni, hogy jövőre kit fogsz felkérni? Honnan tudod, hogy addigra nem lesz egy sokkal helyesebb barátod, aki vérig fog sértődni azon, hogy nem vele táncolsz. Egy lány természetesen felkérheti az osztálytársát, de ne egy évvel korábban! Ha most felteszed neki a kérdést, akkor is inkább viccesen:
Pl.: Ha egyikünk sem bukik meg addig, és nem szedünk össze egy roppant agresszív partnert, akitől féltenénk a másikat , akkor táncolunk majd együtt a szalagavatón? Merthogy Tőled viselném el leginkább, ha a lábamra lépnél."
Vagy máshogy próbáld meg közeledésre buzdítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!