Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez vajon egy újabb jel lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon egy újabb jel lehet arra, hogy tetszem a lánynak?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, kölcsönösen szimpik vagyunk egymásnak, meg pár jelből úgy érzem, valószínűleg bejövök a lánynak. A minap ott jártam, ahol dolgozik, és gondoltam, kifelé menet beköszönök neki is. Kérdezte, hogy neki vittem-e valamit, mondtam, hogy nem, csak beköszöntem. Elmosolyodott, és azt mondta, hogy ez aranyos tőlem. Aztán amikor elindultam kifelé, akkor integetett nekem. Szóval nem néz "úgy" rám, vagy mire vonatkozik ez az "aranyos tőled"? Ha rendszeresen mosolyog rám, hirtelen a földre néz, ha találkozik a tekintetünk, és zavarba jön, elpirul a bókoktól, akkor szerintetek is tetszhetek neki? Köszi a válaszokat.

2013. máj. 29. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
nem csak úgy érzi van 1 fiú akiben megbízhatna legalábbis ez még nem szerelem
2013. máj. 29. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem.. ez nem jel ez, ez, ez, ez a jelek atom bombája :D Ha lehetne fokozni a jelet, akkor most azt írnám rá. -.-
2013. máj. 29. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyértelműen tetszel neki! Hajts rá máris, én azt ajánlom!:D
2013. máj. 29. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:

2.

Akarod mondani a jelek Rolls-Royce-a? :D

2013. máj. 29. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jó lehet a Rolls-Royce is, azt hiszem, mind a két kifejezés érzékelteti az helyzet súlyosságát. :D
2013. máj. 29. 22:01
 6/6 Máté1999 ***** válasza:
Ez.... világos jelzés, hívd el valahova!
2013. máj. 30. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!