Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan veszem észre, hogy tetszem a lánynak?
Amit az ötödik írt az részben hülyeség, mi az hogy ha oldalra néz akkor érdektelen vagy? Ez most fizikailag fájt.
Igaz ami igaz, a tekintetéből ki tudod olvasni hogy tetszel neki vagy sem. Ha rád emeli a tekintetét és szinte azonnal elfordul/más merre néz, akkor zavarba jött, ha pirulós fajta akkor az még nyomatékosítja is. Én tapasztalatból kiindulva mondom, hogy ha meglátom a kiszemeltemet mindig elpirulok és vigyorgok mint a tejbetök, vagy épp ellenkezőleg, azonnal más merre nézek és úgy teszek mintha nem is láttam volna.. de szerintem akkor is lehet látni hogy kanyarog a szám felfelé.. :D
Egyszóval olvass a jelekből ;)
Háááát, nem tudom, hogy #4/6 ötlete jó-e. Rám olyan hatással lenne az, ha nekem másról ábrándozna számomra tetsző fiú, hogy rosszul esne, de próbálnám nem kimutatni. Gondolom, ebben az esetben (nincs látványos csalódás) a fiú sem mondaná, hogy viccelt, úgy meg rosszabb, mintha nem mondana semmit.
Egyébként nagyon kedves veled, mosolyog rád, megpróbálja éreztetni, hogy fontos vagy neki (veled próbál lenni, felhív), esetleg próbál kisebb-nagyobb célzásokat tenni, keresi a szemkontaktust, sokszor megtörténik, hogy amikor ránézel, akkor épp elkapja a tekintetét (mert előtte épp téged nézett), próbál szép lenni előtted (előtte való nap mos hajat, fest körmöt, szép ruha), "véletlenül" hozzádér, ha "véletlenül" hozzáérsz, nem húzódik el
Ezek közül nyilván nem mindegyiknek kell teljesülnie, és elég szubjektív szempontok ezek, könnyű félreértelmezni őket.
hú elég jó válaszokat kaptál, ami az ilyen általános kérdéseknél ritka:)
kiegészítésnek csak annyit, hogy (már nem tudom hanyadik válaszoló írta,talán többen is) a szeméből tényleg mindent ki tudsz olvasni! szóval ha ki akarod deríteni, h tényleg tetszel-e a csajnak, azt ajánlom, hogy ne csak próbáld elcsípni a jeleket, hanem irányítsd őket. kicsit hülyén hangzik, ezalatt azt értem, hogy ha teszel a lány felé vmilyen "nyitást" akkor neki muszáj lesz rá reagálnia, és ebből a reakcióból egyértelműen olvashatsz.
pl amikor legközlebb összefuttok valahol nézz a szemébe, majd mosolyogj el. várd meg a reakcióját. ha nagyon bejössz neki, de félős, akkor tuti megszeppen, de megpróbál visszamosolyogni. ha bátrabb simán visszamosolyog és utána gyakrabban néz feléd szemkontaktust keresve. ha nem érdekled akkor előfordulhat h visszamosolyog kedvességből, de nem valószínű, h többet feléd néz.
na, reméltem nem volt hasztalan a tanácsom és segítségedre lesz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!