Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy barátzónában van?
Van egy srác, aki a táncpartnerem volt szalagavatón (ez volt két éve), azóta nagyon ritkán találkozunk, azt is inkább nagyobb társaságban, de szoktunk neten beszélgetni néhanapján (pár havonta). Sokszor kérdezi, van-e barátom. Meg tanácsokat kér, hogy ismerkedhetne lányokkal, én meg sok mindent tanácsolok, amit vagy megfogad, vagy nem.
A lényeg, hogy szerintem ő többet akar, mint barátságot, és nem is lenne velem kedves, meg nem beszélgetne velem, ha tudná, ebből nem lehet semmi. Egyszerűen nem jön be nekem úgy, szalagavató idején is próbálkozott, persze nem nyíltan. Elmondjam neki, hogy nem lehet köztünk több barátságnál? Az is lehet, hogy nem is akar többet, de nem szeretném áltatni, mivel látom mindenhol, hogy a barát zónánál bármi jobb, még a semmi is. Mit gondoltok?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!