Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem idegesít titeket, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem idegesít titeket, ha ezeket a szavakat nagy betűvel írja valaki?

Figyelt kérdés
Például veled, neked, tőled, személyes nevmások meg ilyenek. Szerintem olyan nyálas, a neveket kell nagy betűvel írni, nem ezeket a szavakat. Csak kíváncsi vagyok, hogy mást is idegesít e.

2013. máj. 29. 13:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Személy szerint nem nagyon szoktam ezeket nagybetűvel írni (néha előfordul), de nem is idegesít annyira, hogy kérdést írjak ki róla :) Az már jobban zavar, amikor ilyesmiken lovagolnak mások (nem támadásként írom), vagy mondjuk a párom és más hasonló szavakon...Ez mindenkinek a magánügye, és nem akkora probléma szerintem, hogy ezen kellene vergődni.
2013. máj. 29. 13:22
 12/19 anonim ***** válasza:

Te jó ég... ilyeneken fennakadni... -_-

Az az igazság, hogy nagy kezdőbetűvel írni ezeket valóban helytelen, viszont, ha a tiszteletet akarod megadni, akkor lehet, sőt, olykor kell is!

Pl.: ha egy férfi tanárnak írsz levelet, ott is nagy betűvel írod a megszólítást:

"Tisztelt Tanár Úr!

Ez egyszerűen csak a tiszteletről szól. És én csak a közeli barátaimnak, családtagjaimnak írok így. Másoknak kicsivel írom.

2013. máj. 29. 13:30
 13/19 anonim ***** válasza:
Álltalában nagy betűvel írom én is ezeket, kivéve, ha nem bírom azt akit helyettesítek velük. :D
2013. máj. 29. 13:34
 14/19 anonim ***** válasza:
52%
nem, nem kell nagybetűvel írni, és idegesítő is
2013. máj. 29. 13:46
 15/19 anonim ***** válasza:
47%

Tudod, ezt nevezik tiszteletadásnak.

Ja, Te nem tudod, bocsi.

2013. máj. 29. 13:55
 16/19 anonim ***** válasza:
55%

Jól mondják páran, a tiszteletedet mutatod ki vele. Meg van a helye. Viszont engem is idegesít, mikor indokolatlanul nagybetűvel írják. Sokan azt hiszik, ez így kedves és figyelmes, holott ilyen szempontból nem sok szerepe van.

Az egyik válaszoló mondta, hogy tulajdonnevet helyettesít, ezért naggyal kell írni. Na, ő hülyeséget mondott.

(a Coelhos válaszolóval is egyetértek, általában a nyálas, semmitmondó, de érzelmes idézeteket írják így, ami iránt aztán nagyon sokan rajonganak. Holott mögöttes tartamuk nem sok van)

2013. máj. 29. 13:59
 17/19 anonim ***** válasza:

B@zmeg 5-ös... vagy grammar nazi, vagy nyelvtannáci, de ne keverjük a nyelveket! köszönöm

A kérdésre... Engem zavar!

2013. máj. 29. 14:50
 18/19 anonim ***** válasza:
*Köszönöm!
2013. máj. 29. 14:50
 19/19 anonim ***** válasza:

*B@szd meg

(Csak azért, hogy tényleg ne kössön bele senki! :P )

2013. máj. 29. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!