Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jön azzal mindenki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön azzal mindenki, hogy "legyek lelkesebb"? (a lányok is ezt mondják)

Figyelt kérdés
Állandoan akármerre megyek, mindig azzal jönnek, hogy "pörögjek már fel", meg legyek már lelkesebb...oké, hogy nem mosolygok állandoan, mert a fogaim össze vissza állnak és amugy se nézek ki jól vigyorogva, de attól még nem kéne egyből ezzel jönni...És ez állásinterjukon is visszaüt, mert szerintem emiatt nem vesznek fel sehova, mert ugy tünik külső szemlélő számára, hogy nem vagyok lelkes...hiába beszélek lelkesen a szakmai dolgokról, valahogy mégse ez jön át nekik. És olyan idesegitő. Mégis milyennek kéne lennem?
2013. máj. 28. 18:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

max megkérdezem. Amugy ha nem kellesz egy munkára, akkor azért mert:

nem tetszik a pofád.

nem tudsz angolul.

nóném vagy.

akármi.

2013. máj. 28. 19:35
 12/15 anonim ***** válasza:
esetleg megérdeklődheted egy diplomatikus levélben a HR-estől(ha volt)
2013. máj. 28. 19:35
 13/15 A kérdező kommentje:

ahol HR-es van attól még alapból feláll a szőr a hátamon.

megkérnek, hogy beszéljek angolul. Nem megy annyira jól. A szakmai követelményeknek sem felelek meg. Szal bukom az interjut igen hamar, de azért még lenyomja a sablon hátralévő részeket, pl hogy ki a példaképem.

Csak azt nem értem, ha ilyenre van ideje, hogy esélytelenség után még folytassa az interjut, akkor arra miért nincs ideje meg akarata, hogy elmondja, hogy mi nem jó velem kapcsolatban? Mindenkinek hasznos lenne.

2013. máj. 28. 19:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Mert a cégnek fontos, hogy jó kapcsolatot ápoljon mindenkivel(így veled is)
2013. máj. 28. 19:50
 15/15 A kérdező kommentje:
na hát eddig ahányszor felhivtak, hogy nem engem vesznek fel, akkor mindig azt éreztem a hangjukon, hogy ők ezt nagyon hidegen és gyorsan le akarják tudni és hogy nekem szinte időm se legyen megszólalni
2013. máj. 28. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!