Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyek úgy, mintha nem történt volna semmi vagy égessem be mindenki előtt?
Sziasztok!
Kb 2 éve találkoztam egy sráccal, akit a neten ismertem meg. Egy városban laktunk, de szerencsére azóta ő már elköltözött. Az első találkozó alkalmával egy illegális helyre vitt, ami magánterület, majd elővette a kis farkincáját..Minden áron megakarta nézni az én nemiszervemet..Leállítottam és minél hamarabb elhúztam a csíkot. Utána még egyszer találkoztunk, azóta szerencsére már nem.
Ám pár hónapja egy facebook csoport tagja vagyok. Ő már évek óta tagja és nagyon népszerű. Egy sporttal foglalkozó csoport, de minden másról is beszélnek és folyamatosan szidja a mostani lányokat, hogy milyen könnyűvérűek.
Nagyon beszeretnék szólni neki, de nem tudom hogyan és hogy a többiek mit szólnának hozzá..Ti mit tennétek?
ha nem érdekel a srác,akkor miért foglalkozol ezzel a dologgal?te mentél be vele egy magánterületre,vagy netán kényszerített?
és gondolod,komolyan érdekel valakit,hogy 2 éve nektek milyen incidensetek volt? :D én nem feccölnék időt ekkora baromságba,csak magadat égetnéd vele,főleg ha nagyon népszerű abban a csoportban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!