Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön azzal mindenki, hogy "legyek lelkesebb"? (a
lányok is ezt mondják)
Figyelt kérdés
Állandoan akármerre megyek, mindig azzal jönnek, hogy "pörögjek már fel", meg legyek már lelkesebb...oké, hogy nem mosolygok állandoan, mert a fogaim össze vissza állnak és amugy se nézek ki jól vigyorogva, de attól még nem kéne egyből ezzel jönni...És ez állásinterjukon is visszaüt, mert szerintem emiatt nem vesznek fel sehova, mert ugy tünik külső szemlélő számára, hogy nem vagyok lelkes...hiába beszélek lelkesen a szakmai dolgokról, valahogy mégse ez jön át nekik. És olyan idesegitő. Mégis milyennek kéne lennem?
nekem alapból flegma fejem van, kb. mint Grumpy Cat, nem fogok fogkrémreklámot játszani.
de nem is kéne olyan állás, ahol vihogó majmot kell játszani
2013. máj. 28. 18:53
2/15 anonim válasza:
Mert sokkal jobb energikus bombának lenni, mint egy agyhalott zombinak, aki mást nem tud csak: aha, aha, aha, ja, aha, aha, ja.
2013. máj. 28. 18:54
3/15 A kérdező kommentje:
de most ha bologatok, aktivan hallgatom mit mond a céges ember, akkor az baj, ha meg belekérdezek az is baj?
2013. máj. 28. 18:57
4/15 anonim válasza:
azt mondd amit szerinted hallani akarnak
én sem tudom, hogy miért ilyen a világ, de ha csak arra van igény, hogy hatalmasakat lódíts és jópofát vágj hozzá akkor add meg nekik amit akarnak
amúgy a magyar fizuktól én sem jövök lázba, nem mondhatnám, hogy motiválóak(max. ha már a túlélés a tét mert a kényszer nagy úr)
2013. máj. 28. 19:14
5/15 anonim válasza:
sok esetben előre megvan a nyertes(a Csókos Gizi vagy a Puncsos Lali), csak a látszat fenntartása érdekében tartják az interjúkat
gondolom nem árulok el nagy titkot azzal, hogy németországban vesznek is fel embereket és nem csak az újságok díszítítése érdekében hirdetnek a cégek mint nálunk(érdekes módon az összes itthon lúzernek titulált barátom talált állást)
2013. máj. 28. 19:21
6/15 A kérdező kommentje:
mit jelent, hogy luzer? Hogy nekik is azt mondták, hogy SOSE lesz állásuk?
2013. máj. 28. 19:24
7/15 anonim válasza:
ami engem leginkább zavar az egyébként az, hogy Magyarországon 3-5 év gyakorlat alatt szóba sem állnak veled olyan munkakörökben amit egy betanított majom minden fennakadás nélkül el tudna látni
2013. máj. 28. 19:26
8/15 anonim válasza:
loser: vesztes
2013. máj. 28. 19:27
9/15 A kérdező kommentje:
tudom mit jelent a loser, csak hogy milyen értelemben használtad az nem volt tiszta
2013. máj. 28. 19:30
10/15 anonim válasza:
a lényeg az, hogy ne okold magad, nem tudhatod miért nem téged választottak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!