Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veled ilyen? Pls!
Figyelt kérdés
Megcsókolt ma egy srác az utcán, és azt se tudtam ki ő... Ő vajon tudta h én ki vagyok? 14/L2009. okt. 5. 18:08
1/21 anonim válasza:
legközelebb látod őt kérdezd meg tőle. am velem olyan történt h a srác jött felém és megölelt. aztán kiderült h a volt barátnőjét akarta féltékennyé tenni. aztán megismerkedtünnk és joban vagyunkxD 16/L
2/21 anonim válasza:
nem volt.
és honnét tudjam, h tudta e, hogy ki vagy:D
már bocs:)
Lehet csak részeg volt...:P
16/L
3/21 A kérdező kommentje:
xD semmi gond, am tudom h nem volt részeg...(az nem így néz ki)
2009. okt. 5. 18:14
4/21 anonim válasza:
és te meg hagytad magad? az hogy van?
5/21 A kérdező kommentje:
odajött, megfordított és megcsókolt, mind ez olyan gyorsan ...
2009. okt. 5. 18:18
7/21 anonim válasza:
ilyen még nem volt, de szerintem vagy ő ismer, vagy csak fogadtak a haverjaival, h. meg mer e csókolni egy vad idegent!
ilyenről már nem egyről hallottam!
8/21 anonim válasza:
dedurva xD legalább jol nézett ki?
9/21 anonim válasza:
:O
ez durva...hát én tuti lekevertem volna neki egy pofont...
ne csókolgasson engem egy vadidegen!
14/L
És te mit csináltál?
10/21 A kérdező kommentje:
az durva, de helyes volt :D, de nem tudtam semmit tenni am se, ugyanis hátrább lépett megnézett, majd elfutott.
2009. okt. 5. 19:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!