Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatnék?
Röviden összefoglalva, van egy lány osztálytársam, számomra Ő a tökéletes. Először nem akartam neki elmondani, mert valószínűtlen volt hogy bármi esélyem is legyen nála... persze kiderült hogy egyáltalán nincs. A lényeg, hogy azt mondták, hogy nincs olyan hogy "abszolút semmi esély"... Fogalmazzunk úgy, hogy nem hagytam békén. De hát így utólag belegondolva nem volt szép tőlem. Meg az sem, hogy a barátnőitől is kérdezgettem róla.
Tudom, hogy így nem viselkedünk azzal akit szeretünk, de mit tehetnék? Szégyelljem magamat? Kérjek tőle bocsánatot?
18/F
Bocsi a rossz megfogalmazásért, nem az erősségem.
Kedves Kérdező!
Soha ne add fel! Ha Ő a tökéletes, akkor meg főleg! A remény hal meg utoljára, tudod. Amíg mások mondják, hogy nem lehet esélyed, addig még rengeteg esélyed van. Ha Ő mondja, akkor már kevesebb, de van még elég sok így is:) Ha Te mondod, magadnak na akkor nincs semmi esélyed! Úgyhogy kösd fel a gatyát, vegyél magadhoz egy halom önbizalmat, és induljon az udvarlás fázis. Légy férfi, ne itt sírj(hanem otthon az ágyadban), és menj, nevettesd meg azt a kiscsajt! :)
Üdv,
SevN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!