Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés

Röviden összefoglalva, van egy lány osztálytársam, számomra Ő a tökéletes. Először nem akartam neki elmondani, mert valószínűtlen volt hogy bármi esélyem is legyen nála... persze kiderült hogy egyáltalán nincs. A lényeg, hogy azt mondták, hogy nincs olyan hogy "abszolút semmi esély"... Fogalmazzunk úgy, hogy nem hagytam békén. De hát így utólag belegondolva nem volt szép tőlem. Meg az sem, hogy a barátnőitől is kérdezgettem róla.

Tudom, hogy így nem viselkedünk azzal akit szeretünk, de mit tehetnék? Szégyelljem magamat? Kérjek tőle bocsánatot?

18/F

Bocsi a rossz megfogalmazásért, nem az erősségem.

2013. máj. 27. 15:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szílvás buktát mert azt szeretem!
2013. máj. 27. 15:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát mit csináltál vele? Miket mondtál vagy mi?
2013. máj. 27. 15:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Tényleg nem az erősséged, fuss neki még egyszer..:D
2013. máj. 27. 15:34
 4/12 edicí ***** válasza:
na most írd le még egyszer az egészet érthetően, ha szeretnél normális választ kapni :D Nem igazán érteni belőle,hogy te mit csináltál a csajnak, és miért kéne szégyelld magad xD
2013. máj. 27. 15:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Piszkálgattad a lányt vagy bunkó voltál? Akkor gratulálok, az összes maradék esélyedet ellőtted. Miért nem lehet egyértelműen odamenni a lányhoz, és mint férfi elmondani, hogy mi van, aztán ha azt mondja a lány, hogy bocs, nem vagy az esetem, azt férfiként elviselni? A piszkálás óvodás viselkedés, te már 18 vagy: vagy nőj fel, vagy ne akarj csajozni, ennyi. 19/L
2013. máj. 27. 15:42
 6/12 A kérdező kommentje:
Máshogy leírva: Többször is mondta, hogy nem lenne nála esélyem. Megkérdeztem a barátnőit, szerintük sincsen. Normális ember ilyenkor már békén hagyta volna azt akit szeret, persze én nem tettem... Most már természetesem nem "idegesítem" tovább, de gondoltam, hogy bocsánatot kérek tőle, hátha egyszer jóban lehetnék vele. Azt nem bírnám ki ha a szemében csak egy szánalmas ember lennék.
2013. máj. 27. 15:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor kérjél bocsánatot és mondd el miért csináltad. Ennél többet nem tehetsz.
2013. máj. 27. 15:47
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. máj. 27. 15:48
 9/12 edicí ***** válasza:
Mennyire sokszor nyaggattad? Ha úgy érzed így tisztább lenne a lelkiismereted, akkor kérj bocsánatot tőle, és mond el, hogy miért csináltad:)
2013. máj. 27. 16:54
 10/12 SevN ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Soha ne add fel! Ha Ő a tökéletes, akkor meg főleg! A remény hal meg utoljára, tudod. Amíg mások mondják, hogy nem lehet esélyed, addig még rengeteg esélyed van. Ha Ő mondja, akkor már kevesebb, de van még elég sok így is:) Ha Te mondod, magadnak na akkor nincs semmi esélyed! Úgyhogy kösd fel a gatyát, vegyél magadhoz egy halom önbizalmat, és induljon az udvarlás fázis. Légy férfi, ne itt sírj(hanem otthon az ágyadban), és menj, nevettesd meg azt a kiscsajt! :)

Üdv,

SevN

2013. máj. 28. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!