Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatnék?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú.... Egyszer már jártam is vele, de szakított velem. Azóta sokszor szemeztünk meg sokat hülyülünk.. stb. az osztálytársam és nem tudom, hogy mit kéne tennem.. azt hiszem, hogy szerelmes vagyok.:/ SEGÍTSETEK! légysziiives!!!!!!!2013. máj. 3. 20:52
1/3 anonim válasza:
ha szakított veled, és ha megint járnátok nem bírnátok sokáig. szerintem ennek az a jele hogy nem illettek össze.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan járhatnátok. De most hány éves vagy?
3/3 A kérdező kommentje:
15 leszek nyáron..:)
2013. máj. 6. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!