Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatnék, ha a párommal eltérőek a szexuális igényeink?
Fél éve bagyunk együtt barátommal, nagyon-nagyon szeretem, de a szex nincs rendben. Eleinte még csináltuk majdnem minden alkalommal, de ez egyre csökkent, most már heti egyszer. Nekem ez egyrészt kevés, másrészt állandó fusztráció, hogy miért nem kíván?
Egyszer kibuktam emiatt, akkor azt mondta, igenis kíván, de ninxs igénye a mindennapi szexre...erre azt mondom, oké, de heti egyszer hiszas éveink elején??? Nagyon bánt, mert hiába próbálkozomm, simogatom, puszilgatom, semmi. Pedig amúgy minden rendben, fel sem merült bennem, hogy ne szeretne...
Mostanában sajnos többnyire csak hétvégente tzdunk talizni, most együtt aludtunk péntek-szombat-vasàrnap, na ebből csak péntekeb volt szex. Nem hiszem el, hogy 3 nap alatt nem támad rám többször gusztus....Mit tehetnék?
Addig küld vissza, amíg garancia van rá. Később, amikor már nem lehet, akkor csak szenvedni fogsz vele.
Egyszerűen nem vagytok egymáshoz valóak.
kompromisszum...ha nem kívánja annyiszor akkor azzal nem tudsz mit kezdeni, nem egy rongybaba hogy bármikor kufircolj vele. Megerőszakolni még se erőszakolhatod meg...
Én se kívánom mindig...sőt...amióta fog.gátlót szedek semmi libidóm nincs, de azért "erőt veszek" magamon, hogy függetlenül attól hogy nem kívánom a páromnak jó legyen. Persze nem napi szinten...
Neki is napi szintűek voltak az igényei...De mivel nekem nem elmondtam neki, megbeszéltük, felfogta és nem erőlteti. Ez mind megbeszélés, kompromisszum kötés.
S mindettől függetlenül évek óta együtt vagyunk és imádjuk egymást.
ma 10:30
Miért menne el? Tudod, veled ellentétben Ő éretten gondolkozik, nem tartozik a 18-22-es éretlen kategóriába, hogy ha nem kap puncit akkor rögtön máshol keresse. Nem vagyok guminő hogy akkor toljon meg mikor kedve tartja és ezt Ő is megérti. A bogyó "mellékhatása" mellett egyetemen vagyok, stresszes vagyok...persze hogy nem megy ez csak úgy...
Minden nap együtt vagyunk, nem is tudna máshová menni, csak hogy megnyugtassalak...
Ő engem szeret s nem csak a lukat látja bennem. A ritka őszinte pasik közé tartozik, aki előbb szakít minthogy megcsaljon akárkit. Bármilyen hihetetlen, de ez így van.
Fél év után heti 1 szex? Bele se merek gondolni mi lenne ha majd 20 éve lennétek együtt. 2 évente 1 szex?
Keress mást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!