Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálhatnék, ha a páromma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatnék, ha a párommal eltérőek a szexuális igényeink?

Figyelt kérdés

Fél éve bagyunk együtt barátommal, nagyon-nagyon szeretem, de a szex nincs rendben. Eleinte még csináltuk majdnem minden alkalommal, de ez egyre csökkent, most már heti egyszer. Nekem ez egyrészt kevés, másrészt állandó fusztráció, hogy miért nem kíván?

Egyszer kibuktam emiatt, akkor azt mondta, igenis kíván, de ninxs igénye a mindennapi szexre...erre azt mondom, oké, de heti egyszer hiszas éveink elején??? Nagyon bánt, mert hiába próbálkozomm, simogatom, puszilgatom, semmi. Pedig amúgy minden rendben, fel sem merült bennem, hogy ne szeretne...

Mostanában sajnos többnyire csak hétvégente tzdunk talizni, most együtt aludtunk péntek-szombat-vasàrnap, na ebből csak péntekeb volt szex. Nem hiszem el, hogy 3 nap alatt nem támad rám többször gusztus....Mit tehetnék?

2013. jan. 7. 10:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem vagy elég vonzó vagy nem potens az a farok
2013. jan. 7. 10:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Az igényeknek passzolniuk kell. Én 35 vagyok de napi szinten kívánom, van hogy többször is. A heti egy sajnos nem menne, az már egyszerűen túl kevés, s nem azért mert csak a lukat látom.
2013. jan. 7. 10:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nem bírnék úgy kapcsolatban lenni, ha csak heti 1x szeretkezhetnék azzal, akivel elvileg szeretjük egymást. Non sense.
2013. jan. 7. 10:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálunk pont fordítva van, a párom kívánná sokat, nekem viszont elég lenne kevesebb. Pedig szeretem, imádok hozzábújni meg minden, csak egyszerűen elég annyi, nem kívánom többször a szexet, nem is élvezem igazán. A kompromisszum pedig nem igazán megy, nem érti meg, hogy én nem szeretném gyakran, folyton próbálkozik, szóvá teszi...

Persze biztos neki sem jó, korábbi párkapcsolataimban is volt ebből gond, sajnos soha nem találtam olyan hozzáállású fiút, mint amilyen a Te barátod...

Nem cseréljük el a mentalitásukat? :)

2013. jan. 7. 11:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Van akinek ilyen az igénye! Ezt ne vonjátok kétségbe! Nektek lehet napi 3, másnak meg heti 1. Igen, ez rossz. Mármint az rossz, hogy eltérőek az igények. Sajnos ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni. Elfogadod, vagy nem (elhagyod). Sajnos, mint sok mindenben, ebben is lehet nagyon különböző két ember.
2013. febr. 25. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!