Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a csajnak, hogy én nem vagyok "olyan"? (leszbi téma)
Dolgozom egy kávézóban és egy csaj 2 naponta betér ide a barátnőivel, párszor elbeszélgettünk. Mindig nagyon nézett, meg úgy tűnt, mintha beszélne rólam, de annyira nem akartam ezt beképzelni. Múlthét előtt odajött hozzám azzal, hogy nem szeretek-e egy zenei stílust és nincs-e kedvem elmenni egy buliba az ő barátaival. Mondtam, hogy még átgondolom és felhívom. Fel is hívtam, hogy mennék, úgysem dolgoztam másnap. Elmentem, nem volt semmi, de erősen bepróbálkozott a dolog végén, hogy szeretne jobban megismerni, meg simogatni kezdett.
Azóta is találkoztunk, de még akkor mondtam, hogy most én ezt szeretném. Nagyon kellemetlen, de én tényleg nem akarom, bár kedvelni kedvelem. Mit mondhatnék, hogy ne bántsam meg?
20/L
Egyszerűen megmondod neki, hogy te nem érzel úgy, nem érdekelnek a lányok.
Már ha ez az igazság. Nem kell túlbonyolítani.
Szia!
Én a másik oldalt képviselem. Ismertem egy lányt, aki a közeledésem hatására egy szó nélkül eltűnt az életemből. Folyamatosan rejtjeleket küldött, hogy lepattintson, de mire sikerült megfejtenem, azon kaptam magam, hogy már egy hónapja folyamatosan azon agyalok, hogy mi baja van velem.
Lényeg, a lényeg te ne tedd ezt, mert csak kínoznád őt.
Egyértelműen közöld vele, hogy kizárólag férfiakhoz vonzódsz, de a barátság fontos számodra.
Ez igazán intelligens hozzáállás. Dicséretes, hogy felmerült benned a kérdés, és nem a "felszívódást" választottad. Biztos vagyok benne, hogy a csaj egy nagyszerű barátra lel a személyedben, ami többet ér bármilyen múlandó kalandnál.
Sok sikert! :)
Javaslat:
-Kedvellek, de heteró vagyok.
Röviden, egyértelműen és kíméletesen a tudomására fogod hozni vele mi az ábra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!