Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindegyik lány ennyire felszín...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindegyik lány ennyire felszínes? Miért nem tudnak elfogadni olyan rettenetesen ocsmány és visszataszító külsővel, amivel megátkozott a sors?

Figyelt kérdés

2013. máj. 26. 16:37
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Nekem is küldj képet és privátban megìrom, hogy tényleg olyan borzasztó-e a helyzet :)
2013. máj. 28. 10:07
 32/38 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetnél privátban képet, másnak is tudtam már itt használható tanáccsal szolgálni, hátha neked is tudok...:) De annyit kép nélkül is el tudok mondani, hogy nincs az az előnytelen külső, amit ne lehetne belső tulajdonságokkal és megfelelő hozzáállással kompenzálni egy bizonyos mértékig!
2013. máj. 28. 12:41
 33/38 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Férfi vagyok én is, teljesen átérzem a helyzeted, a legtöbb nő valójában a külsőségek alapján ítél.Viszont.. Először is ezzel a hozzáállással valóban leredukálod az esélyeidet gyök kettőre.. Másrészt ha stílusosan öltözöl, változtatsz kicsit a szemléletmódodon talán lehet esélyed.. Foglalkozz a külsőddel, faragj egy elfogadható testet, légy ápolt, igényes, legyen mindig jó illatod..

Hidd el, ha ezek megvannak már is háttérbe szorul a viszonylag előnytelen arcod, és teret nyerhet a személyiséged, a belső értékeidet is kamatoztathatod.(Ha vannak.)

(Persze így sem garantált a siker, de elmondhatod, hogy megtetted ami tőled telik, ahelyett, hogy naponta többször itt panaszkodsz..)

2013. máj. 28. 22:22
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az előttem íróval,majdnem! Akár nő, akár f.fi első látásra külsőre itél. Vagyis eső benyomás alapján.Én magam sem vagyok jóképű,vannak tapasztalataim.Ennek ellenére van csinos b.nőm,és volt is.Tehát tedd azt amit előttem írt v.ki,elsőre ne ismerkedési szándékkal közeledj,csak visszafogottan, semleges téma,kis humor lehet.Majd később- ha megkedvel,megismer-közelebb merészkedsz.A mi fajtánk rohammal ne is próbálkozzon,mert csak újabb kudarc lesz.
2013. máj. 29. 22:56
 35/38 A kérdező kommentje:
34: Csak éppenséggel ebből lesznek a "maradjunk inkább csak barátok" jellegű visszautasítások. Volt már párhoz "szerencsém".
2013. máj. 30. 06:17
 36/38 anonim ***** válasza:
küldj képet priviben nekem is
2013. jún. 3. 19:12
 37/38 Tseppkoe ***** válasza:
Fölmerült bennem, hogy csak szórakozol velünk...
2021. febr. 17. 11:01
 38/38 Tseppkoe ***** válasza:

Kérlek írd le néhány mondatban a problémás küllemi tényállást...

Légyszi!

Hogy tisztábban lássuk a helyzetedet.

2021. febr. 17. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!