Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindegyik lány ennyire felszín...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindegyik lány ennyire felszínes? Miért nem tudnak elfogadni olyan rettenetesen ocsmány és visszataszító külsővel, amivel megátkozott a sors?

Figyelt kérdés

2013. máj. 26. 16:37
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

"Olyan nem nagyon szokott lenni, hogy nem akarom megpróbálni. Csak azokat a dolgokat, amikkel vagy elvi ellenérzésem van (mint pl. elmenni prostihoz) vagy pedig fizikailag képtelen vagyok rá. Amúgy meg honnan tudod, hogy most sem segítesz éppen?"

De akkor mit mondjunk? Neked soha semmi nem jó, feleslegesen foglalod a helyet.

Onnan tudom, hogy már látom, hogy menthetetlen vagy és tudom hogy holnap meg még 20 év múlva is itt lesz a napi 5 kérdésed, ahogy eddig is itt voltak. Nem értem mi értelme van ennyi panaszkodásnak, ez valami fura perverzió vagy mi?

2013. máj. 26. 17:44
 22/38 A kérdező kommentje:
21: Csak addig fogok itt tanyázni, amíg össze nem jön legalább 1 randi. De mivel erre tényleg nincs esélyem, tényleg 20 év múlva is itt leszek. Ugyanis lehetetlen, hogy egy lánynak is bejöjjek külsőre, annyira ocsmány vagyok. Viszont én ezekkel a kérdésekkel többnyire magamon segítek. Ez valójában nem bonyolult, ha kicsit is belegondolsz a helyzetembe.
2013. máj. 26. 17:47
 23/38 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de szerinted ilyen belsővel összejönne 1 randi is? Nem szeretek általánosítani, de a nők többsége nem szereti a szánalmat keltő férfiakat. Egyáltalán hány éves vagy? Mit teszel azért, hogy randizhass?
2013. máj. 26. 17:49
 24/38 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok és minden lehetőséget megragadok az ismerkedésre. Rengeteg csajnál próbálkoztam már, de mind elutasítottak a külsőm miatt, ami nem is csoda, azok alapján, ahogy kinézek. Amúgy meg élőben meg más közegben teljesen más viselkedést mutatok. De ehhez szükségem van a kérdésekre.
2013. máj. 26. 17:52
 25/38 anonim ***** válasza:

Pontosan miben segítenek neked ezek a kérdések?

Küldj már egy képet, hátha így megértem végre a helyzetedet.

2013. máj. 26. 17:55
 26/38 anonim ***** válasza:

A külsőn lehet változtatni, a legrondább emberből is egy vállalhatót lehet faragni megfelelő odafigyeléssel.

Szóval szerintem csak sajnáltatod magad, és vagy nem teszel semmit, vagy a belsőddel van baj.

És amúgy nem felszínesség, a külső igenis fontos. Nem a legfontosabb, de először is ezt látja meg az ember, hosszabb távon pedig lehetsz te akármilyen rendes, szuper, stb, ha egyszer taszítja a külsőd, akkor ugyan fel nem izgatod... vonzalom nélkül halott az egész, ennek pedig része a külső, tetszik, vagy sem. Fogadd el, ez egy ilyen világ, alkalmazkodj, vagy kezeltesd magad (javaslom amúgy tényleg, keress fel egy pszichológust. Meg egy fodrászt, stylistot, kozmetikust, bőrgyógyászt, edzőtermet, vagy ami épp szükséges)

2013. máj. 26. 23:51
 27/38 A kérdező kommentje:
26: Volt már hogy elég sokat változtattam a külsőmön pozitív irányban, és így is csak visszautasításokat kaptam. Azért, mert "nem önmagam adtam", és mert "másoknak akarok megfelelni". Szóval fából vaskarika. Amúgy én jól érzem magam a bőrömben ilyen külsővel is.
2013. máj. 27. 17:51
 28/38 anonim ***** válasza:
Öld meg magad, az lesz a legjobb mindannyiunknak.
2013. máj. 27. 17:59
 29/38 A kérdező kommentje:
28: Életem értelmének tekintem, hogy téged idegesítselek :D
2013. máj. 27. 18:26
 30/38 anonim ***** válasza:
Küldj képet!
2013. máj. 27. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!