Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindegyik lány ennyire felszínes? Miért nem tudnak elfogadni olyan rettenetesen ocsmány és visszataszító külsővel, amivel megátkozott a sors?
"Olyan nem nagyon szokott lenni, hogy nem akarom megpróbálni. Csak azokat a dolgokat, amikkel vagy elvi ellenérzésem van (mint pl. elmenni prostihoz) vagy pedig fizikailag képtelen vagyok rá. Amúgy meg honnan tudod, hogy most sem segítesz éppen?"
De akkor mit mondjunk? Neked soha semmi nem jó, feleslegesen foglalod a helyet.
Onnan tudom, hogy már látom, hogy menthetetlen vagy és tudom hogy holnap meg még 20 év múlva is itt lesz a napi 5 kérdésed, ahogy eddig is itt voltak. Nem értem mi értelme van ennyi panaszkodásnak, ez valami fura perverzió vagy mi?
Pontosan miben segítenek neked ezek a kérdések?
Küldj már egy képet, hátha így megértem végre a helyzetedet.
A külsőn lehet változtatni, a legrondább emberből is egy vállalhatót lehet faragni megfelelő odafigyeléssel.
Szóval szerintem csak sajnáltatod magad, és vagy nem teszel semmit, vagy a belsőddel van baj.
És amúgy nem felszínesség, a külső igenis fontos. Nem a legfontosabb, de először is ezt látja meg az ember, hosszabb távon pedig lehetsz te akármilyen rendes, szuper, stb, ha egyszer taszítja a külsőd, akkor ugyan fel nem izgatod... vonzalom nélkül halott az egész, ennek pedig része a külső, tetszik, vagy sem. Fogadd el, ez egy ilyen világ, alkalmazkodj, vagy kezeltesd magad (javaslom amúgy tényleg, keress fel egy pszichológust. Meg egy fodrászt, stylistot, kozmetikust, bőrgyógyászt, edzőtermet, vagy ami épp szükséges)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!