Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Miért van ez?
Figyelt kérdés
Visszahúzódó vagyok, suliban sem kiabálok bele az órákba. Egyre nagyobb a szám, de még mindig nem az igazi. Idegesít. Sok ismerősöm azt mondta, hogy mielőtt nem ismertek azt hitték, hogy szerény visszahúzódó vagyok, de ahogy megismertek megváltoztatták a véleményüket.2009. okt. 4. 22:23
2/4 A kérdező kommentje:
És idegesít. Megkérdezik sokan : mindig ilyen szótlan vagy?
pedig nem is vagyok az.
2009. okt. 4. 22:25
3/4 anonim 

válasza:

Az van, hogy félsz. Ez egy kicsit furcsa félelem. Inkább nem is tagolom csak a megoldást. Bátrabbnak és magabiztosnak kell lenned. Tudod te is, hogy jó fej vagy így ne félj megszólalni sehol. Csak engedd szabadjára a szöveget. Ha egyszerűen nem megy akkor próbálj egy olyan baráti kört képzelni a nép helyett amiben önfelett tudsz szövegelni.
4/4 anonim 

válasza:

Figyelj, régebben én is ilyen voltam jó persze megszólaltam én is de úgy nem annyira,aztán átmentem középiskolába és már 1hónap múlva sokan mondták, hogy megnyíltam meg kb ez mint veled,csak vigyázz ne hogy olyan legyél aki túl sokat pofázik... mert van aki nem tudja, hogy mikor kell beszélni mikor nem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!