Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, ha az életemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha az életemet egyedül akarom leélni?

Figyelt kérdés
Se barátnő, se barátok nem kellenek, mert nem bízok az emberekbe.
2013. máj. 25. 23:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

egy darabig megy, de utána szörnyű

miért is nem bízol senkiben? kicsit rendet kellene tenni a fejedben? ha csak kimész az utcára már is bízol valamennyire az emberekben,

szedd már össze Magadat, mert lehet barátokat is szerezni, N

2013. máj. 26. 00:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha neked így jó, akkor így jó, nincs törvénybe iktatva, hogy kötelező barátkozni, meg párkapcsolatban élni.
2013. máj. 26. 00:04
 13/16 Hanariko ***** válasza:

mindenkinek másra van igénye, persze az egy jó kérdés hogy valaki alapból magányos típus és inkább vesz egy kutyát/macskát vagy csalódott és bizalmatlan, mint ahogy látom te is. utóbbira talán egy pszichológus vagy valami rokonnal való lelkizés jót tenne, de nem akarok beleszólni.

néha én is azt érzem hogy: áhh nem kell senki, jó a függetlenség.

2013. máj. 26. 00:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekünk nem lesz tőle se jobb,se rosszabb az életünk,szóval

de döntöd el.......

Normális?

Kinek mi a normális,relatív...szerintem az.

2013. máj. 26. 00:09
 15/16 anonim ***** válasza:
én is utálom az embereket mert a mai emberek rohadt messze állnak az ember fogalmától ergó, vagy én vagyok ember és mindenki más állat vagy, én vagyok állat ,és mindenki más ember ;D
2013. máj. 26. 00:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez az Dave büszke vagyok rád :)
2013. máj. 26. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!