Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem birom már annyira hiányzik. Nem tudom mit tegyek?
Nos hol is kezdjem igyekszem rövidre fogni.
Elhagyott a barátnőm azóta teljesen kivagyok készülve :( nagyon beleszerettem de nagyon is.
Sose voltam ennyire szerelmes és boldog mint mellete azt hittem hogy örökké együtt leszünk ( tudom semmi se tart örökké de miért nincs kivétel 1-2-szer kivétel!?!? ) nagyon hiányzik mióta dobott eltelt 4 hónap már de én ugyan ugy szerelmes vagyok belé... köszönni köszönünk egymásnak néha nagyon ritkán 1-2 szót is váltunk ( de nagyon közömbös felém ) de mikor ott vagyok vele huzamosabb ideig ( haveri társaságban ) akkor mindig azt kérdezi hogy::: még mindig itt van a nem kivánatos személy? ( vagyis én ) ezt ugye nekem vissza mondják onnan tudom de baromira rosszul esik :( .
Nem tudom mit tegyek mert annyira szeretem de ő már nem szeret engem szerintem vagyis nagyon ez jön le egy picit se közeledik felém... Meg persze ott az a kérdése, megjegyzése is felém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!