Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem birom már annyira hiányzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem birom már annyira hiányzik. Nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nos hol is kezdjem igyekszem rövidre fogni.

Elhagyott a barátnőm azóta teljesen kivagyok készülve :( nagyon beleszerettem de nagyon is.

Sose voltam ennyire szerelmes és boldog mint mellete azt hittem hogy örökké együtt leszünk ( tudom semmi se tart örökké de miért nincs kivétel 1-2-szer kivétel!?!? ) nagyon hiányzik mióta dobott eltelt 4 hónap már de én ugyan ugy szerelmes vagyok belé... köszönni köszönünk egymásnak néha nagyon ritkán 1-2 szót is váltunk ( de nagyon közömbös felém ) de mikor ott vagyok vele huzamosabb ideig ( haveri társaságban ) akkor mindig azt kérdezi hogy::: még mindig itt van a nem kivánatos személy? ( vagyis én ) ezt ugye nekem vissza mondják onnan tudom de baromira rosszul esik :( .

Nem tudom mit tegyek mert annyira szeretem de ő már nem szeret engem szerintem vagyis nagyon ez jön le egy picit se közeledik felém... Meg persze ott az a kérdése, megjegyzése is felém.

2013. máj. 25. 23:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hááát figyelj én azért mégis csak azt gondolom, hogy új pasi van a láthatáron, de mondom ez ebből a szempontból mindegy is. Ami még fontosabb, hogy ne keresd őt! Ne akarj most szerintem egy jó darabig tudni az életéről semmit, mert csak magaddal cseszel ki. A szakítás utáni hónapok azért is nehezek mert az ember több űrt sem tud betölteni. Érzelmi támasz nélkül maradni egy nehéz dolog, de van ennél is fontosabb. Méghozzá a szereped párként. Megszűnt az a szerep, hogy Te valakinek a párja vagy és ezért szükséged van arra, hogy lásd milyen szereped van még az életben. A felszabadult időt próbáld meg hasznosítani és olyan dolgokkal foglalkozni amik érdekelnek. Itt az idő fejleszteni a készségeidet és nem belemenekülni egy újabb kapcsolatba. Ha ilyen állapotban nőkkel foglalkozol és még sikeres is vagy, nagyon kis százalék az esélyed egy egészséges kapcsolatra. Inkább dolgozz, tanulj, foglalkozz a hobbijaiddal vagy a barátaiddal és az sem árt ha új dolgokat próbálsz ki. Most ezekre több időd van!
2013. máj. 27. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!