Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírom! Nagyon hiányzik! (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom! Nagyon hiányzik! (? )

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem megy nélküle... Féléve,hogy elhagyott, és sehogy se tudok túllépni rajta...

18/L

#fölad
2013. máj. 21. 23:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne lépj túl rajta, ha nehéz! Kerüld meg...
2013. máj. 21. 23:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Elmúlik, még 4-5 év.
2013. máj. 21. 23:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Eddig hogy élted túl több tíz évig nélküle? Mit vártál 18 évesen, örökké tartó kapcsolatot, szerelmet? Te sem gondoltad komolyan.
2013. máj. 21. 23:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Na igen, ismerős.
 5/11 anonim ***** válasza:
több mint*
 6/11 anonim ***** válasza:

Én 3 hónapig jártam a barátnőmmel, szó szerint egy mennyország volt, aztán minden ok nélkül dobott, hogy nem illünk össze, annak ellenére, h 3 hónapig istenített és egyik hétről a másikra változott meg a véleménye.

Eltelt majdnem 8 hónap és még mindig nem telik el nap úgy, hogy ne gondolnék arra, hogy mennyire hiányzik. Pedig komolyan el akarom felejteni.

Van már barátnőm is azóta, minden tökéletes vele, de ő sem tudja elfeledtetni, pedig nagyon el akarom.

Azt tudom ajánlani, hogy temesd bele magad a hobbidba, barátok, bulik, ismerkedj.

Kitartás! ;)

Ezt egy másik kérdéshez írtam, de ide is illik.

Üdv a klubban! :D

2013. máj. 21. 23:33
 7/11 A kérdező kommentje:

Dehogy vártam én élethosszig tartó szerelmet, de ettől függetlenül fáj, mindennap eszembe jut. Próbáltam ismerkedni, új kapcsolatba kezdeni, bulizni, de a javulás mindig csak átmeneti volt. :((

Köszönöm mindenkinek. :)

2013. máj. 21. 23:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Sajnos az emberek ilyenek,változnak...a szerelem meg egy adomány de egyben átok is.....megpróbálhatsz újra összejönni vele de nem fog sokáig tartani...jelenleg nekem is van egy barátnőm már több mknt féléve együtt vagyunk de mindig van valami "gond" vagy baj" (az élet ilyen sajnos de csak mer egy emberben ezer millió "titkos út" van)
2013. máj. 21. 23:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezen csak az idő segít. Majd túllépsz rajta. Amikor eljött az ideje.
2013. máj. 21. 23:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is hiányzol nagyon! Kérlek, gyere vissza! Szeretlek!
2013. máj. 21. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!