Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 25 éves nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 25 éves nő már 'öregnek" számít? :D

Figyelt kérdés

25 vagyok, de olykor "öregnek"érzem magam...holott sokan mondják, főleg a szüleim, hogy még sok mindenben gyerekésszel gondolkodom.. (pl. nagyon anyás vagyok)

4 hónapja szakítottam a barátommal, s azóta nem igazán volt alkalmam, hogy ismerkedjek férfiakkal. Nem egóból, de nem vagyok bányarém sem. Szerintetek 25 évesen már ne nagyon álmodozzak, hogy annyira rajonganak majd értem, mint pár éve?

2013. máj. 25. 23:13
1 2 3 4 5
 31/45 The Other ***** válasza:

A 25 valóban egy "választóvonal", legalábbis annak, aki átéli. Mi a baráti társaságban mindenkinek elsütöttük a 25. születésnapján a "már közelebb a 30hoz, mint a 20hoz" poént, csakhogy még nagyobb legyen a lelkesedés :D

Mondjuk, nekünk férfiaknak könnyebb, mert nekünk az idő múlása csak jót tesz (úgy 40ig), viszont a lányok tényleg be tudnak fordulni ettől. Ennek ellenére nem kell bedepizned amiatt, hogy a volt osztálytársnők már mind házasok és valaki a 34.-et szüli, mert nem ettől függ a boldogság. Lehet, hogy már dobbantana a fenébe, mert fiatalon hozzáment az első olyan hapsihoz, aki tudott gitározni, csak közben rájött, hogy az élet nem erről szól, de 2 gyerekkel már necces dobbantani. Nah, ők vannak nehéz helyzetben!

Viszont Te még potenciálisan felszedheted a Szőke lovat fehér herceggel. Így állj a dologhoz! A tömeges rajongásról viszont lehet, hogy le kell mondanod, mert azért 25 felett már nem divat nyilvánosan magunk alá pisilni, ez a gimisek és kisiskolások "kiváltsága".

U.i.: Teljesen meglepett, hogy mennyi 25 éves van itt a GYK-n, azt hittem, h csak néhány 20 feletti van itt. :)

2013. máj. 25. 23:42
 32/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek a kedves szavakat, jól esik.

Ui: nem párkeresés céljából írtamD:

2013. máj. 25. 23:46
 33/45 anonim ***** válasza:
dehogy vagy öreg , de láttam már 50 éves nőt is akit szétgyaláztam volna , igaz csak azért hittem el hogy annyi mert megmutatta a személyiét , persze 1 percet nem dolgozott életében.... de 25 ne röhögtess :D 24/f
2013. máj. 25. 23:49
 34/45 anonim ***** válasza:

1 es vagyok :D

ak is ööööööreg vagy akár milyen témának nyitottad xDD

2013. máj. 25. 23:49
 35/45 A kérdező kommentje:
1-es, nyugi, ma Te vagy a kedvencem:D
2013. máj. 25. 23:50
 36/45 anonim ***** válasza:
Te egy igen buta liba lehetsz, kérdező...
2013. máj. 25. 23:56
 37/45 anonim ***** válasza:

ak írsz nekem Néni? ^^

Csak ne íjesz meeeg :( :D

2013. máj. 25. 23:56
 38/45 A kérdező kommentje:
36-os, te pedig egy kissé kreténD:
2013. máj. 26. 00:04
 39/45 The Other ***** válasza:

#38:

Biztos megbántottad, mert nem ő lett a kedvenced, és emiatt féltékeny lett a picike :D

2013. máj. 26. 00:07
 40/45 anonim ***** válasza:

jő az :D

Én nem ^^ írjál néééni ^^ :DD

2013. máj. 26. 00:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!