Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 25 éves nő már 'öregnek" számít? :D
25 vagyok, de olykor "öregnek"érzem magam...holott sokan mondják, főleg a szüleim, hogy még sok mindenben gyerekésszel gondolkodom.. (pl. nagyon anyás vagyok)
4 hónapja szakítottam a barátommal, s azóta nem igazán volt alkalmam, hogy ismerkedjek férfiakkal. Nem egóból, de nem vagyok bányarém sem. Szerintetek 25 évesen már ne nagyon álmodozzak, hogy annyira rajonganak majd értem, mint pár éve?
A 25 valóban egy "választóvonal", legalábbis annak, aki átéli. Mi a baráti társaságban mindenkinek elsütöttük a 25. születésnapján a "már közelebb a 30hoz, mint a 20hoz" poént, csakhogy még nagyobb legyen a lelkesedés :D
Mondjuk, nekünk férfiaknak könnyebb, mert nekünk az idő múlása csak jót tesz (úgy 40ig), viszont a lányok tényleg be tudnak fordulni ettől. Ennek ellenére nem kell bedepizned amiatt, hogy a volt osztálytársnők már mind házasok és valaki a 34.-et szüli, mert nem ettől függ a boldogság. Lehet, hogy már dobbantana a fenébe, mert fiatalon hozzáment az első olyan hapsihoz, aki tudott gitározni, csak közben rájött, hogy az élet nem erről szól, de 2 gyerekkel már necces dobbantani. Nah, ők vannak nehéz helyzetben!
Viszont Te még potenciálisan felszedheted a Szőke lovat fehér herceggel. Így állj a dologhoz! A tömeges rajongásról viszont lehet, hogy le kell mondanod, mert azért 25 felett már nem divat nyilvánosan magunk alá pisilni, ez a gimisek és kisiskolások "kiváltsága".
U.i.: Teljesen meglepett, hogy mennyi 25 éves van itt a GYK-n, azt hittem, h csak néhány 20 feletti van itt. :)
Köszönöm Mindenkinek a kedves szavakat, jól esik.
Ui: nem párkeresés céljából írtamD:
1 es vagyok :D
ak is ööööööreg vagy akár milyen témának nyitottad xDD
ak írsz nekem Néni? ^^
Csak ne íjesz meeeg :( :D
#38:
Biztos megbántottad, mert nem ő lett a kedvenced, és emiatt féltékeny lett a picike :D
jő az :D
Én nem ^^ írjál néééni ^^ :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!