Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 25 éves nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 25 éves nő már 'öregnek" számít? :D

Figyelt kérdés

25 vagyok, de olykor "öregnek"érzem magam...holott sokan mondják, főleg a szüleim, hogy még sok mindenben gyerekésszel gondolkodom.. (pl. nagyon anyás vagyok)

4 hónapja szakítottam a barátommal, s azóta nem igazán volt alkalmam, hogy ismerkedjek férfiakkal. Nem egóból, de nem vagyok bányarém sem. Szerintetek 25 évesen már ne nagyon álmodozzak, hogy annyira rajonganak majd értem, mint pár éve?

2013. máj. 25. 23:13
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
jövőre már nem leszel jogosult a 26 év alattiak kedvezményeire:D
2013. máj. 25. 23:23
 22/45 anonim ***** válasza:
nincs még ilyenkor az öregek otthonába takaródó ?XD
 23/45 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
 24/45 A kérdező kommentje:
Csak félek na, h már elszállt felettem az idő:D
 25/45 anonim ***** válasza:
Hát élj csak tovább, ilyen hozzáállással hamar megunnak majd! És eltelik 10 év, és azt veszed észre, hogy tényleg senkinek nem kellesz már, mert valóban MEGÖREGEDTÉL! ;)
2013. máj. 25. 23:25
 26/45 anonim ***** válasza:

1 es vagyok

Nekem igen :P és úgy köszönnék neked hogy csókolom :p :D

2013. máj. 25. 23:25
 27/45 A kérdező kommentje:
Na, még csak max 8 éves pisisek köszöntek így:D
2013. máj. 25. 23:28
 28/45 anonim ***** válasza:
Hát de én kivétel vagyok :D
2013. máj. 25. 23:29
 29/45 anonim ***** válasza:

nem vagy öreg,

30-40 között még el leszel, utána leszel öreg, ez az általános megítélés nagyjából, de azért vannak a férfiaknál is kivételek, szóval ne aggódj, légy optimista, legyen önbizalmad, mosolyogjál és merjél ismerkedni és beszélgetni N

2013. máj. 25. 23:33
 30/45 anonim ***** válasza:

Nem fogok privit írni. Két okból, egyrészt kaptál egy csomót már, másrészt meg írsz ha szeretnél:D

Különben nincs gond a koroddal. Ha odafigyelsz a testedre akkor bomba formában vagy, már igazi nőies nő vagy. Lelkileg meg sokkal érettebb, tapasztaltabb, nyitottabb stb stb. Szóval igazi felnőtt ilyen téren is. Jobb esetben:D Én szívesen lennék ilyen korú lánnyal;)

25/f

2013. máj. 25. 23:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!