Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szerelmes lennék?
Figyelt kérdés
Imádom az illatát, azt ahogy mosolyog, ahogy néha beszólogat. Még a bugyuta szőke fejét is, mikor a barnákat szeretem. Hogy ha annyit mondok, hogy fázok, rögtön betakar, nehogy megfázzak. Imádom, de nem tudom hogyan. Mert közben egy bazi nagy idióta, csak akkor kedves, ha ketten vagyunk. Még sem tudok rá haragudni, annyira szeretem. De úgy szeretem? Nem tudom eldönteni...2013. máj. 25. 22:04
3/6 A kérdező kommentje:
Annyira nyilvánvaló, hogy évek óta bejövünk egymásnak, de ezt nem vállaljuk fel, pedig mindketten érezzük már nagyon régóta...azt hiszem.
2013. máj. 25. 22:11
4/6 anonim válasza:
Ilyen volt az első szerelmem.. de egyikünk sem lépett, és nem lett belőle semmi. neki már barátnője van, de még mindig van abba valami ahogy egymásra nézünk. Ne kövesd el a hibámat kérlek!
5/6 A kérdező kommentje:
Nem vállalja fel. Értsd meg, nem rajtam múlik. És ha fel is vállalná, abszurd lenne. Senki nem értené meg. Teljesen más karakterek vagyunk...jó, persze nem mások véleménye számít, de akkor sem vállalná fel azt, hogy velem van.
2013. máj. 25. 23:05
6/6 anonim válasza:
Miért ne vállalná fel? Akkor nem is szeret igazán, már bocsi. Ne is vesztegesd rá az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!