Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked mi kell ahhoz hogy szerelmes legyél valakibe?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is légyszi! minden normális válaszolót felpontozok2013. máj. 25. 20:38
1/15 anonim válasza:
Nem tudok szerelmes lenni. 24/F
2/15 A kérdező kommentje:
miért nem?
2013. máj. 25. 20:39
4/15 anonim válasza:
sajnos nem tudod te eldönteni azt, hogy kibe leszel szerelmes.. :S
5/15 anonim válasza:
egy lány és kb 2-3 nap ismerettség :D
kor és nem
6/15 anonim válasza:
Kölcsönös szimpátia,meg nem tudom,de volt már,hogy 2 mondat is elég volt.
7/15 anonim válasza:
23 év alatt egyszer tudtam szerelmes lenni és azóta is az vagyok szóval nálam ez nagyon nehéz.
23/F
8/15 anonim válasza:
legyen aranyos,megértő,kedves,szeressen
9/15 anonim válasza:
Elkötelezettség, Hűség és Kölcsönös Testi/Lelki Vonzalom. (18F)
10/15 anonim válasza:
Nem tudom.Nem voltam még az.Vagy talán egyszer.Ha abból az egy talánból indulok ki,akkor az kell,hogy egy hullámhosszon legyünk.A külső az annyira nem fontos,mert az a lány külsőre nem tetszett eleinte.Utána meg ő lett az ideál.Azóta hajkurászom a szemüveges barna hajú,barna szemű, alacsony lányokat.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!