Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neked mi kell ahhoz hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked mi kell ahhoz hogy szerelmes legyél valakibe?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is légyszi! minden normális válaszolót felpontozok

2013. máj. 25. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hogy biztonságban érezzem magam mellette. Meg úgy általában passzoljunk. Ennyi elég is sajna.
2013. máj. 25. 20:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Kevés is elég, de ritkán érzek ilyet, nem lehet megmagyarázni, egyszer csak jön a szikra, mert már az első benyomás olyan nagyon kellemes.
2013. máj. 25. 20:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Ezt elég nehéz leírni..van egy két olyan tulajdonság, ami számomra kedvező képet ad a személyről:

-intelligens, romantikus, humoros, kedves, megértő

Nos találkoztam egy ilyen fiúval..sosem féltem vele őszintén beszélni..de külsőre is nagyon vonzónak találtam..

Rá mindig számíthatok, megért, de ha nem ért velem egyet elmondjam őszintén a véleményét, ő az, akit éjjel is felhívhatok, akihez odabújhatok..

2013. máj. 25. 21:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem elég volt, hogy megláttam a suli folyosóján. 22/F
2013. máj. 25. 21:42
 15/15 anonim ***** válasza:

BIZALOM. Szerintem ez a legfontosabb. Nem hiszek a fiú-lány barátságban,szóval szerintem ha bizalom alakul ki két ellenkező nemű között abból minimum az egyik részről szerelem lesz.

Nekem is a bizalom kellett ahhoz,hogy ki tudjam mondani a barátomnak,hogy szeretem.

Persze a hűség,meg a testi-lelki vonzalom is fontos,de ezeket írták előttem :)

2013. júl. 4. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!