Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszi szerelmes vagyok belé. Veletek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Nem vagyok belé szerelmes, ő mégis azt hiszi, azt mondja a viselkedésemből szűri le.2013. máj. 22. 23:47
1/9 anonim válasza:
ez nem túl konkrét. hadd higgyen,amit akar
2/9 anonim válasza:
lol. akkor vedd hülyére. az ilyennek túl nagy az önbizalma. azért hiszi azt hogy mindenkinek teCCik.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszi azt, hogy mindenkinek tetszik. Barátok vagyunk, régebben volt egy fellángolásom amikor belezúgtam, de azóta már nem érzem magam szerelmesnek. Azt mondja a viselkedésem erről árulkodik, hogy még szerelmes vagyok belé.
2013. máj. 22. 23:55
4/9 anonim válasza:
akkor megmondod hogy nem teCCik, mi olyan összetett ebben?
5/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszi el... Azt kéri, hogy akkor ne viselkedjek úgy ahogy viselkedek vele, de én barátilag szeretem és szeretek vele úgy viselkedni ahogyan
2013. máj. 23. 00:42
6/9 anonim válasza:
ha nem képes elhinni akkor tùl nagy az arca, vagy te vagy felelötlen amiért direkt viselkedsz ugy ahogy, és talán te teCCel neki, és az nem vicces ha csak jáCCol vele!
7/9 anonim válasza:
Nekem is van ilyen barátom. Volt vele egy fellángolásom, de elmúlt és ő még mindig azt hitte, hogy oda vagyok érte. Én elé álltam és megmondtam neki, hogy már nem érzek iránta semmit csak barátságból szeretem és ha ezt nem képes elfogadni akkor a barátságunknak is vége. Gondolom helyre billent az agya és azóta is barátok vagyunk. ( 2 éve történt)
8/9 A kérdező kommentje:
7-es azért gondolom mekkora barát lehetsz, ha csak úgy el bírnád hagyni ha szereted...
2013. máj. 23. 13:05
9/9 anonim válasza:
Volt egy ilyen ismerősöm,ő is meg volt róla győződve,hogy többet érzek iránta mint barátság...úgy, hogy mellesleg van barátom :D
De nem értette meg,hogy nekem a barátomnál nincs fontosabb személy az életemben,hiába próbál a helyére kerülni. Teljesen biztos volt benne,hogy ha eleget próbálkozik akkor majd nála kötök ki,vagy ha esetleg szétmegyek a párommal,akkor lecsaphat rám. Elég nehéz eset volt.
Megszakítottam vele a kapcsolatot,azóta nem hallottam felőle. Igazából nem is szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!