Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ribancoznak le azért, mert sok mindenkinek tetszem?
Figyelt kérdés
Sok fiú próbál ismerkedni velem és jelzi, hogy bejövök neki, de senkitől nem akarok jelenleg semmit és nem is volt senkivel semmi. Ezt nyíltam meg is mondom nekik, hogy nem akarok semmit. Mégis ribancoznak a hátam mögött. Egy 3,5 éves kapcsolatomnak lett vége, én csak azzal az egy személlyel feküdtem le. Akkor most mitől vagyok ribanc? 22/L2013. máj. 25. 21:22
11/12 matodoro válasza:
Köztudott hogy az egy dolog hogy a nők mit beszélnek és egy egész más hogy mit értenek alatta. Ha mondod de nem úgy viselkedsz akkor félre fognak érteni. Ők nem akarnak barátkozni. Valami egész mást akarnak és ezért úgy lesznek vele hogy félre vezeted őket. Viszont ha nem csak mondod de illedelmesen le is rázod őket akkor csak azok mondják akik gyökerek és leribancoznak minden lányt aki nem fekszik le velük. Ne zavartasd magad ilyen emberek véleménye miatt.
12/12 anonim válasza:
Ok ettől még semmitől, de van aki észre se veszi hogy folyamatosan flörtöl a férfiakkal....de lehet csak hülyék akik rib.ncoznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!