Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet, hogy valaki mindenkinek tetszik?
Szerintem nem.
Van olyan,aki szinte mindenkinek tetszik,a tipikus "szomszéd lány",de szerintem az se 100%-os.
Ennek ellenére ne félj,mert ha meg sem próbálod,akkor nem tudhatod :)
Szerintem olyan nincs, aki mindenkinek tetszik.
Mások szerint szép lány vagyok, de tuti, hogy van olyan fiú, akinek mégsem tetszik, mert nem lehet általánosítani. Van aki a kemény rocker külsőhöz vonzódik, van aki a szöszi barbis lányokat részesíti előnyben,
ha valakinek ez nem tetszik, az vagy lány vagy meleg:D szóval szerintem van olyan aki mindenkinek tetszik
Én lány vagyok de nekem is "tetszik" megan fox :)...
Szerintem olyan nincs, hogy mindenkinek tetszik, max olyan van, hogy mindenki elismeri, hogy szép. De attól még, hogy azt mondom egy pasira/csajra, hogy jól néz ki, még nem biztos, hogy kezdenék vele, mert lehet, hogy a kisugárzása nem jön be, vagy egyéb dolgok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!