Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenkinek csak a nővérem tetszik?
Figyelt kérdés
Nagyon hasonlítunk egymásra (többen összekevertek már).
Őt elég sokan bejelölik (facebook, myvip) és felveszik msnre, engem meg nem.
Egyik fiú osztálytársam, csak akkor kísér haza, hogy ha ott van a nővérem is.
Ez miért lehet?
Ő 18 én 15 vagyok
2010. okt. 8. 18:18
1/20 anonim válasza:
mert ő már 18 éves "nagylány" a fiúk éretlenek, és azt hiszik, hogy az idősebb casjokra kell, hogy bukjanak
2/20 anonim válasza:
Lónak a f@szát! Az idősebbek sokkal "őrítőbbek" ez nem az hogy hú de menó vagyok. ahjj
3/20 anonim válasza:
Nem azért, de sok 15 éves 18-9 -nek néz ki ...
4/20 anonim válasza:
Mert őt már többen megdugták mind téged... A lányok webes ismerősei közül a 80%-ával már lefeküdtek. De ne aggódj! Majd bepótolod úgyis. :)
5/20 A kérdező kommentje:
még szűz (szerintem)
2010. okt. 8. 18:56
6/20 anonim válasza:
legyen kicsit több önbizalmad :D
meg még te is formásodni fogsz :)
ajánlom a hastáncot, az akkora önbizalmat ad, hogy valami félelmetes. hidd el ez rajtad is múlik :)
7/20 anonim válasza:
A hastánc csak a csinos csajoknak áll jól. A sok elhízott nagybelü trampli hiába fog hastáncolni, nem lesznek szexisek, sem a 40 éves családanyák...
8/20 A kérdező kommentje:
vékony vagyok, de nem nagyon szeretek táncolni
2010. okt. 8. 19:14
10/20 anonim válasza:
Xdddddddddddddd de kur\/anagy:D:D biztos nem is fog válaszolni vagy letagadja jaajjj de giga lol istenem na bukta van xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!