Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenkinek csak a nővérem tetszik?
Figyelt kérdés
Nagyon hasonlítunk egymásra (többen összekevertek már).
Őt elég sokan bejelölik (facebook, myvip) és felveszik msnre, engem meg nem.
Egyik fiú osztálytársam, csak akkor kísér haza, hogy ha ott van a nővérem is.
Ez miért lehet?
Ő 18 én 15 vagyok
2010. okt. 8. 18:18
11/20 A kérdező kommentje:
nem vagyok Csilla, de tényleg
2010. okt. 10. 09:23
13/20 A kérdező kommentje:
NEM VAGYOK CSILLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. okt. 11. 15:22
14/20 anonim válasza:
valószínű hogy jobban néz ki mint te.. pfff
15/20 anonim válasza:
hazucc! csilla vagy ha aszondom!
16/20 anonim válasza:
XD
gondolom szebb nálad, vagy nem?
17/20 A kérdező kommentje:
hát szerintem nem szebb (kb. egy szintem vagyunk)
2010. okt. 12. 18:36
19/20 anonim válasza:
Nem gondolkoztál még el azon, hogy TE mit csinálsz másképp mint Ő? Nem lehet, hogy te visszahúzódóbb vagy, mint a nővéred? Nem lehet, hogy ő minden buliban, minden hülyeségben benne van, te meg kimaradsz? Lehet hogy ő nyitottabb mások felé, és mások is azért nyitnak jobban felé, mint te feléd. Csak találgatni tudok, ha nem irsz magatokról bővebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!