Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szépség tényleg relatív és ezáltal mindenkinek más tetszik?
A szépség valóban relatív, de sajnos van egy típus aki sok lánynak tetszik és van ami csak kevésnek. Van egy másik mondás is, hogy a belső számít, sztem ez is hazugság valójában a külső meg fog, belső megtart. Sajnos egy felszínes világban élünk és nem lehet ez ellen mit tenni. Azok a szingli srácok köztük én is remélhetőleg előbb-utóbb megtaláljuk életünk párját. :)
18/F, szűz
Nem, a szépség egyáltalán nem relatív. Kimérhető az arányos arc, arányos testalkat számokkal, és az ilyen külsővel rendelkező emberek 2-3szor annyi embernek lesznek szépek, mint akik nem. Life is hard
Csúnya emberek mondják, hogy a szépség relatív.
Így van. A szépség nem relatív. A bájos, ártatlan, kedves, szabályos, szimmetrikus arc pl, ami harmóniára törekedett és így alakult olyanra amilyen lett, az szép mindenki szerint. Ami relatív az a vonzódás, az más tészta. Nem feltétlen esik egybe a vonzó erő és a szépség. Még jó, különben a nem szép emberek, lehúzhatnák magukat a wc-n. Így lehet, hogy szép ember is akad egyedül. Nem mindenkinek ez a legfontosabb paraméter, de egyből szembetűnő ez igaz.
26/f
3-as válaszoló,12.35-ös. Ez baromság!!
Pl. Selena Gomez rengeteg ember szerint gyönyörű.Legalább ennyi ember azt mondja,hogy randa. Na most ha én szerintem ő szép,lehet,hogy szerinted nem.
Méghogy nem relatív? Mindenkinek más tetszik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!