Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiúkkal/férfiakkal is előfordul, hogy tetszik nekik egy lány, de valamiért nem mutatják ki egyeltalán? Nálatok miért van így?
Csalódott? Inkább tapasztalt.
Az általánosításnak meg annyi alapja van, hogyha egy almának a 99%-a rohadt, nem fogod azért az 1%-ért mégis megenni.
A kérdésre is válaszoltam: minek mutassam ki? Úgyse ér semmit, csak gúnyolódna egy sort, oszt lelépne.
Én nem mutatom ki egyáltalán. Minek? Hogy aztán visszaéljen a helyzettel és bunkó módon lepattintson? Ezt az örömöt nem adom meg neki.
"Nagyon szánalmas, mikor a férfiak ilyeneken siránkoznak, lehet, hogy inkább ezért nem vesznek észre.... Ez elég földröh ragadt gondolkodásra utal, nem minden lányt csak a pénz, meg a sportkocsik érdekelnek"
Manapság ez a helyzet, kedves Kérdező. Ezt miért nem tartod szánalmasnak, hogy a nők döntő többsége ilyen? A tévébemondóra is haragszol, ha esőt jósol, mert te napsütést szerettél volna?
Én sem mutatom ki, mert a lány csak kihasználná és az érzelmeimet, és megalázna
Mutassa ki ő az érzelmeit, ez amúgyis az ő dolga, nem az enyém, hogy érzelegjek
Ha kimutatom hogy tetszik nekem, simán vissza fog élni a helyzettel
Nem érdemes megbízni a nőkben, mert mindig csalódás lesz a vége
Kérdező, ha amiatt haragszol a férfiakra hogy "siránkoznak", tán inkább a nőkre kéne haragudnod, akiknek ennyire kifacsarodott az értékrendük mára, hogy csak annak tudnak örülni, azt tudják díjazni amit forintosítani lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!