Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akárhányszor elmegyek bulizni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akárhányszor elmegyek bulizni, úgy viselkedem mint egy ribi, erről hogy lehetne leszokni?

Figyelt kérdés

Ráadásul a haverjaimmal, tehát ez azért eléggé égő lássuk be...annyira azért nem kell extrém dolgokra gondolni, viszont mindig csókolózom valamelyikkel (akár többel is), már szinte nincs olyan srác akivel jóban vagyok és nem volt köztünk csók.

Ez még alapvetően annyira nem is zavarna, viszont azokkal is ezt teszem, akiknek barátnője van, és ott ez a helyzet még olyan "viccesnek" is tűnik, képes vagyok utána nevetve azt mondani, hogy akkor most igyunk az ő egészségre, meg hasonlók, ez mennyire undorító már...

És visszagondolva csak ámulok ezeken, hogy lehetne erről leszokni? Vagy mit kéne tennem, hogy legyen bennem valami gát, ami azt mondja, hogy na ezt azért nem kéne?

2013. máj. 25. 10:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

ha Te is érzed, hogy nem jó a helyzet, képzeld másnak mi a véleménye, eztán már csak az jöhet bárkivel mész dugni is

ha lesz egyszer barátod, majd gondolj bele, ha egy csaj odamegy és megcsókolja, na majd meglátod milyen vicces

szóval ne menj szórakozni ,a veselkedésed az hozzáállás kérdése nem tanítható N

2013. máj. 25. 11:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Szabadon élni egy dolog, barátokkal, barátnős pasikkal kavarni meg egy másik. Ne igyál vagy hagyd abba ezt, tényleg undorító.
2013. máj. 25. 11:23
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

Ja mert a pasik akiknek barátnője van ilyen esetben áldozatok. Szegény fiúk lesmárolta őket egy csaj! A csókot két ember csinálja. Az a pasi aki megcsalja a barátnőjét pedig nem is igazán szereti azt. A fiúk nem birkák hogy bekössék őket. Ne félelemből maradjon veled a párod, hanem szerelemből.

Aki mással akar csókolózni az úgyis talál rá alkalmat! És azért ne a nő legyen már a hibás! A ribi! Áááá értem már mi a ribi! A ribizés a legmaximálisabb irigység kifejezése!!

2013. máj. 25. 11:32
 14/17 anonim ***** válasza:

miért kellene erről leszokni?

http://www.youtube.com/watch?v=ls6bMXLWK_w

2013. máj. 25. 11:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha lesz egy komolyabb kapcsolatod le fogsz szokni róla :D Nekem is az segített részben, részben meg az hogy beláttam, hogy a férfiak csak kihasználnak és játszanak velem (igaz én is velük), és volt bennem még annyi tartás, hogy tiszteljenek, ne pedig úgy kezeljenek mint egy rib@ncot. De ha már belátod hogy az vagy, már jó úton haladsz, a legtöbb ribi azt hiszi hogy egy normális csaj :D
2013. máj. 25. 11:46
 16/17 Költőnő? ***** válasza:
ne igyál és mást se tolj.
2013. máj. 25. 12:55
 17/17 A kérdező kommentje:

Előző éveimben komoly kapcsolatban éltem, akkor ha bulizni mentem nem kavartam senkivel, szóval nyilván ha van valakim, akkor nem vagyok ilyen. (a kapcsolatom előtt pedig szintén ez a mostani viselkedésem volt jellemző, de aztán erről egyből leszoktam).

Viszont nincs most olyan férfi, akivel szívesen együtt lennék, szóval ez a megoldás sajna nem jó, hogy ez legyen a gátlás.

2013. máj. 25. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!