Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg férfiatlanul viselkedem?
Manapság elég sok lány rászokott arra,hogy direkt visszautasítja,lesz*rja a neki tetsző fiúkat is,aztán meg elvárja,hogy küzdjenek érte,és rohanjanak utána.Nos,én erre nem vagyok hajlandó.Ha nekem azt mondják,hogy "NEM" akkor én azt "NEMnek" értelmezem,nem(haha) pedig annak,hogy "küzdj értem".Ha tesz a fejemre egy lány,és azt várja,hogy fussak utna,akkor keresek helyette egy olyat,aki érdeklődik is irántam.
Szerintem a kapcsolatban egyenlő feleknek kell lennie,ahol kölcsönös az érdeklődés és mindkét fél tesz a kapcsolatért.Nem tetszik,hogy sok lány úgy viselkedik,mintha valami királynő lenne és hihetetlen kegyet gyakorol azzal,hogy leereszkedik az utána rohanó fiúhoz.Engem ez taszít,nem vagyok valami középkori hősszerelmesse alárendeltje a lánynak,és senkinek sem leszek a pincsikutyája.Nem teszek úgy erőfeszítést senki iránt,hogy semmi méltányolást nem kapok vissza.
Néhányak szerint viszont igenis küzdjek,mert az a férfias.
Ti mit gondoltok erről?
Természetesen kezdeményezek,randit szervezek,virágot viszek,stb.szóval teszek a dologért,de nem vagyok hajlandó így megalázkodni egy csaj előtt.
17/F
*azért veszem a fáradtságot...
Bocsánat egy "nem"-el több lett a mondandómban, ironikus módon :)
Te csinálod jól. Sajnos én is észrevettem ezt, és nekem sem tetszik a dolog. Sőt taszít. Próbálkozott már velem lány és nem is egy ilyennel. Ezután jött az hogy benyomtam a neki leszarlak tipust ez meg persze nem tetszett nekik, de akkor sem alázkodok meg előttük. Nem tom hogy jött ez a dolog, talán a média súgalja nekik hogy állatként ként kell bánni velük. Igen láttam iylet a tv-ben, ezért sem nézek már tv-t. Már lassan odáig jutottunk hogy nem tisztelik a férfit. Am tisztelet a kivételnek! Nehogy lehurogjatok...
21/F
5-ösnek:D
Tudod ha egy nő nem viselkedik nőként, hanem csak egy elkényeztetett királynőként, aki azt hiszi, hogy egy férfival szórakozhat, az ne csodálkozzon ha "menj a p*csába"-át mondanak neki.
:D
Félreértitek. Pont, hogy miattatok csinálja ezt pár nő. Megpróbálom elmondani, hogy miért.
Leginkább a nagyon jó pasik miatt alakult ez ki, akik bármilyen nőt megkaphatnak, de ha megkapták utána tovább is állnak. Nekik kell a kihivás -.-', hogy egy nőért küzdeniük kelljen. És ez alakult ki a nőkben, hogy akkor elkell játszani az elérhetetlent, hogy a pasi azt gondolja róluk, hogy ez a csaj más,mint a többi ő nem adja magát könnyen bla bla... értitek?...
Személy szerint én is rohadtul örülnék, ha őszintén mehetne ez az ismerkedés dolog...De én is hallottam már azt egy nekem tetsző pasitól (akivel lefeküdtem már az első randin), hogy neki az kell, hogy a lányban megfogja valami amíg még nem feküdt le vele...Magyarul, csak akkor tud barátnőjelöltként nézni egy csajra, ha az "tartja magát"...elég szarul esett de ez van :)
Szóval ebből alakult ki az a felfogás (szerintem legalább is), hogy játszani kell az elérhetetlent, mert akkor majd jobban fogunk kelleni a pasiknak.
23L
00.31
De azért a felháborodás az megy, hogy "miért nem bírják felfogni a pasik, hogy a nem az nem?!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!