Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg férfiatlanul viselkedem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg férfiatlanul viselkedem?

Figyelt kérdés

Manapság elég sok lány rászokott arra,hogy direkt visszautasítja,lesz*rja a neki tetsző fiúkat is,aztán meg elvárja,hogy küzdjenek érte,és rohanjanak utána.Nos,én erre nem vagyok hajlandó.Ha nekem azt mondják,hogy "NEM" akkor én azt "NEMnek" értelmezem,nem(haha) pedig annak,hogy "küzdj értem".Ha tesz a fejemre egy lány,és azt várja,hogy fussak utna,akkor keresek helyette egy olyat,aki érdeklődik is irántam.

Szerintem a kapcsolatban egyenlő feleknek kell lennie,ahol kölcsönös az érdeklődés és mindkét fél tesz a kapcsolatért.Nem tetszik,hogy sok lány úgy viselkedik,mintha valami királynő lenne és hihetetlen kegyet gyakorol azzal,hogy leereszkedik az utána rohanó fiúhoz.Engem ez taszít,nem vagyok valami középkori hősszerelmesse alárendeltje a lánynak,és senkinek sem leszek a pincsikutyája.Nem teszek úgy erőfeszítést senki iránt,hogy semmi méltányolást nem kapok vissza.

Néhányak szerint viszont igenis küzdjek,mert az a férfias.

Ti mit gondoltok erről?

Természetesen kezdeményezek,randit szervezek,virágot viszek,stb.szóval teszek a dologért,de nem vagyok hajlandó így megalázkodni egy csaj előtt.

17/F

2013. máj. 8. 23:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen...Mivel aki nem játszadozik, mindig az őszintét mondja (köztük én is) annak idegesítő ha egy pasi nem érti a nemet.Mivel ugye mi nem mondunk nemet annak aki bejön.Ennyi. Nem mi tehetünk erről :)...Most írtam le, hogy miattatok van ám ;)
2013. máj. 9. 00:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Persze, igazatok csak nektek lehet. Az meg rátok van írva, hogy mit akartok valójában...
2013. máj. 9. 00:58
 13/19 anonim ***** válasza:

Mondom nekem hiába mondod.Én egyetértek veled, nyílt lapokkal szoktam játszani...

Van, hogy pont emiatt esek pofára,de sebaj...:)

Tudod, rátok sincs rátok írva mit akartok. Vadászni vagy élvezni :)..

2013. máj. 9. 01:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Vadászni vagy élvezni?
2013. máj. 9. 01:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Sose küzdj egy nőért. Ha elvárja tőled, hogy utána rohangálj, akkor később is minden szart elvár majd tőled. A nők egy kapcsolatban ösztönösen viselkednek, mindig. Akkor viselkedj te is úgy, és ez azt jelenti, hogy nem a nő(stény) irányít.
2013. máj. 9. 06:18
 16/19 Gergo_30F ***** válasza:

#9: meglehetősen széles a mezsgye a között, hogy valaki hagyja megdugni magát elsőre, és hogy saját magát mesterségesen felértékelve játssza az elérhetetlent.

Kérdező,

csak így tovább, a korral javul a helyzet, megtanulnak nők lenni, többnyire a saját kárukon. a királylányokat meg hagyd meg a királyfiknak.

2013. máj. 9. 07:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Ne érts félre, pont nem érdekel, hogy mit gondolsz arról, hogy lefeküdtem vele elsőre. Mi az, hogy hagyom magam megdugni? Ennyi erővel a pasi is hagyta magát. Már bocs,de egyenrangú felek vagyunk, nem hiszem,hogy meg kellene magam játszani! Én is dugni akartam, most akkor játsszam meg magam, hogy nem kívánom, csakhogy ne tartson ribinek? Ha valaki emiatt ribinek tart akkor az nem engem minősít.
2013. máj. 9. 07:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem pont "ugyanaz" a kettő. A csajok általában azért nem fekszenek le valakivel csak hetek, hónapok múlvam, hogy jobban tisztelje őket a pasi, hogy mutassák ők mennyire "rendes" lányok. Már bocs, de engem ne azért tiszteljen valaki, mert játszom a frigidet 1 hónapig,csakhogy a pasi örüljön mikor lefekszem vele, hogy VÉGRE megkapott. Engem magam miatt tiszteljen, az erényeim miatt. Ne pedig azért, mert úgy csináltam 1 hónapig mintha nem döglenék bele abba, hogy nem fekhetek le vele...Mire jó ez? Ez is miattatok van.Ellehet kicsit gondolkodni.
2013. máj. 9. 08:02
 19/19 rottingrabbits ***** válasza:
Ahogy boldogult nagyapam szokta volt mondani: "Busz,troli es no utan nem fut az ember,mert ugyis jon egy masik."
2013. máj. 9. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!