Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társaságban folyton zavarban vagyok, és idétlenül viselkedem, többek között vigyorgok, mint a fakutya. Valaki hasonló cipőben?
Utolsón jót nevettem. :)
Hűha, meglepődtem a kommenteken, talán akkor nem is vagyok annyira gáz, mint amilyennek én érzem magam. :)
Nő létedre ettől fosol? Bezzeg ha egy férfi csinálja ezt, mert csendesebb, vagy unja a pofákat maga körül, és nem szeret besímulni a tömegbe, akkor rögtön azt ugatják rá,hogy ez antiszoc, ez nem is határozott, nekem ilyen férfi nem kell! De ha a nők mernek ilyenek lenni, akkor cuki. Haggyuk már.
Ez komoly személyiségbeli hiba, nem vagy ezekszerint egy vezéregyéniség, nem vagy a társaság középpontja, harapófogóval kell kierőszakolni belőled a szavakat, betűket is talán, és ismerkedésnél kb semmit nem teszel azért,hogy elkerüld a kínos csendet.
A gond ott van,hogy beteg vagy.
Nem szégyen a betegésg, csak fel kell vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!