Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tarthat ilyen sokáig? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarthat ilyen sokáig? Van olyan akinek hasonló volt? Részletek a magyarázatban.

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, még nem volt barátnőm. Most vagyok 11-edikes. Általános iskola 5. osztályában ismertem meg egy lányt aki először megtetszett, majd úgy hiszem szerelmes lettem belé. Sokat beszélgettem vele azelőtt, jóban voltam vele de mindig volt barátja. Régen is alig mertem beszélgetést kezdeményezni vele, a szemébe is csak nehezen néztem, ha megszólított zavarban voltam. 8. óta nem is láttam, és de úgy 2 hetente még mindig álmodok róla, és az álom utáni napokon csak rá tudok gondolni. Nem furcsa ez lassan 3 év után? Túl kell ezen lépnem? Ha igen hogy? Hozzátenném nehezen barátkozó, félénk ember vagyok és Ő óta nem is tetszett igazán egy lány sem. Lehet hogy nem sok értelme van a kérdésemnek, ha így gondolod jelezd udvariasan vagy ne válaszolj. Én is nevetni járok ide, ezt a kérdést is ki lehet nevetni, de kérlek magatokban tegyétek. Olyanokat szeretnék olvasni akik éltek már át hasonlót és tudnak segíteni. A fent leírt tulajdonságaimból következik hogy nem nagyon tudom ezt senkivel megbeszélni ezért várom hogy megnyugtassatok, veletek is volt ez így, és valahogy "lehet ezzel együtt élni".
2012. dec. 27. 01:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Érdekes:) Szerintem keresd meg a lányt ha tudod. Ha meg nem vagy nem akarod akkor csajozz be majd elfelejted..
2012. dec. 27. 01:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Össze kevered a szerelmet a vággyal. Mikor én se jártam soha senkivel, én is ''bele szerettem'' minden lányba akivel több mint 3napot találkoztam. Hogy túl kell e ezen lépned azt csak te tudhatod. Ha nagyon tetszik próbáld meg, lehet összejön.
2012. dec. 27. 01:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Majdnem annyi idős voltam, mint te a történetedben, amikor megláttam egy lányt. Felejthetetlen. Semmit nem tettem, Aztán mire rászántam volna magam, már nem tudtam, hogy hol kereshetem.

Lett barátnőm, feleségem, de időnként álmodtam vele. Ilyenkor mindig arra gondoltam, hogy hibáztam, mert meg kellett volna próbálnom... Végül megkerestem és így meg tudtam szabadulni az álmoktól.

2012. dec. 27. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!