Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a lányoknak nem olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lányoknak nem olyan fontos a fiúk teste, mint fordítva, akkor miért van manapság szinte kultusza a gyúrásnak?

Figyelt kérdés

Valahányszor szóba kerülnek a vonzalom kiváltói, azok összetevői, a srácok mindig az első helyek egyikére teszik a lányok testét. Eddig rendben van.

Viszont, amikor a lányokat kérdezik meg, akkor sorra mást mondanak. Arc, szem, határozottság, kisugárzás ,illat intelligencia, sárm, humor stb...-ezeket mondják.

Továbbá hozzáteszik, hogy magára a testre abszolút nem izgulnak úgy fel, mint mi, inkább a férfi személyes belső varázsa az, ami fontos nekik.

Akkor viszont mi ez a gyúrásmánia, ami manapság eluralkodott? van sok átlagos testű srác, nem elhízott és nem vékony és még őket is gyúrni küldenék sokan, mintha manapság feltétlenül testépítőnek kellene lenni a csajozáshoz. megmagyarázná valaki ezt az egészet?

2013. máj. 24. 21:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
75%
Ki akar a nők miatt edzeni? :) nem mindenki azértjár el minden nap erőlködni, szenvedni, veszíteni a súllyal szemben h a nőknek megfeleljek ugyan már..... :D ez egy életérzés, szenvedély, egyszerűen egy életforma mint másoknak pl a horgászás, kirándulás, utazás, párkapcsolat, buli, alkohol.....nyújt örömet, teszi boldoggá addig engem az edzés egyszerűen lenyűgöző ahogy hónapról hónapra vagy évről évre eléred azt a szintet mint testben mint erőben amit korábban nem is gondoltál volna, egyszerűen hihetetlen érzés és öröm amikor kinyomsz egy új csúcsot ami pár éve még lehetetlennek tűnt most meg már valóság ahogy egyre szebb és jobb leszel az a boldogság amikor a tükörben megnézed a munkád.....nem lehet megfogalmazni milyen az ha valaki komolyan veszi és szereti...olyan minta szex sokat lehet róla mesélni még is megtapasztalva tudod csak átérezni :) ........kitartásra, rendszerességre, türelmessé, elhivatottá nevel....egyszerűen egy célt ad :)
2013. máj. 24. 22:14
 22/31 A kérdező kommentje:
Nem a kövér fickókra gondoltam, hanem az átlagosakra. Velük azért összejönnél remélhetőleg.
2013. máj. 24. 22:15
 23/31 A kérdező kommentje:
22.14, köszönöm, ez tetszett!
2013. máj. 24. 22:16
 24/31 anonim ***** válasza:
Igen, a párom átlagos.
2013. máj. 24. 22:20
 25/31 anonim ***** válasza:
21 szívből szóltál:D elmondtad azt amit én is akaratm :D (Y) (Y)
2013. máj. 24. 22:22
 26/31 anonim ***** válasza:

Én lány létemre minden nap tornázom, formálom a testem. Nem a pasik miatt, hanem azért, mert egyszerűen undorító látvány fogad, ha belenézek a tükörbe. Elsősorban magamnak szeretnék megfelelni, és boldogan tükörbe nézni.

17/L

2013. máj. 24. 22:58
 27/31 anonim ***** válasza:
Az arc, a szemek, a mosoly, a haj a legfontosabb a nőknél. Plusz a kisugárzás, humor, anyagi egzisztencia és a magasság. A kigyúrt test csak másodlagos, csak annyit várnak el, hogy ne legyél kövér. Ha arcra nem jössz be a nőnek, akkor véged.
2013. jún. 2. 15:57
 28/31 anonim ***** válasza:
05-24 22:14 nagy butaságot írtál. Milyen életérzésről beszélsz? A testépítés hol életérzés? Ha valaki sportol mint például úszik vagy kardvívást végez az már életérzés. A testépítés az nem sport hanem szépítkezés. Képzeld el mikor egy nő sminkeli magát. Életérzésből? Hát nem. Valakiért ahogy a testépítés is valakiért szól. Én pontosan a nők miatt teszem. Akik nem azért azok meg saját magukért vagyis önimádatból. Ez nem életérzés hanem önimádás. Ezek a típusok a tükörben olvadnak el maguktól és akár félóráig is csillogó szemekkel nézegetik magukat. Ez aztán nagy életérzés lehet...
2013. jún. 2. 16:28
 29/31 anonim ***** válasza:

28. Én ismerek több olyan srácot, férfit is, aki gyúr, és igen is életérzés számára!

Kár volt lepontozni. :)

Esetleg nézz tumblr.com-on fit blogokat, látni fogod, mennyire szenvedélyesen űzik ezt az emberek. :)

2013. jún. 2. 16:31
 30/31 anonim ***** válasza:
28 annyiban adok igazat h indulásnak valóban a nők miatt kezdtem el de aztán később átalakult és nem a nőkérz henrm a kihívásért csinálom egyre nagyobb célok egyre jobb forma egyre tágabb határok....egyszerűen inádom ezt a sportot ahogy látni a test küzdését ahogy a határokat feszegeted folyamatosan és azt gondolod nem megy még egy a tested szinte feladja de megszorítod a nyakizmokat elordítod magaf h végre észheztérj én képes vagyok rá és még ketőt belenyomok hiába fáj szúr ég akor is megcsinálom.....mi ez ha nem életérzés :)
2013. jún. 2. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!