Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányoknak nem olyan fontos a fiúk teste, mint fordítva, akkor miért van manapság szinte kultusza a gyúrásnak?
Valahányszor szóba kerülnek a vonzalom kiváltói, azok összetevői, a srácok mindig az első helyek egyikére teszik a lányok testét. Eddig rendben van.
Viszont, amikor a lányokat kérdezik meg, akkor sorra mást mondanak. Arc, szem, határozottság, kisugárzás ,illat intelligencia, sárm, humor stb...-ezeket mondják.
Továbbá hozzáteszik, hogy magára a testre abszolút nem izgulnak úgy fel, mint mi, inkább a férfi személyes belső varázsa az, ami fontos nekik.
Akkor viszont mi ez a gyúrásmánia, ami manapság eluralkodott? van sok átlagos testű srác, nem elhízott és nem vékony és még őket is gyúrni küldenék sokan, mintha manapság feltétlenül testépítőnek kellene lenni a csajozáshoz. megmagyarázná valaki ezt az egészet?
na én ezért nem tévézek:D nem kell a butítás, elég sok hülyeséget össze tudok hordani magamtól is :D
8., mi az az önkép? max. énkép.
mindenki akkora okosságokat ír ide...előbb talán egy kicsit tanulhatnátok,meg tájékozódhatnátok. tudom-tudom, nagyok az elvárásaim.
Nő vagyok. Ki nem állhatom a kigyúrt pasikat. Komolyan. Az első komoly barátom gyúrt, és megvolt róla a véleményem, amikor a tükör előtt állva nézegette magát, hogy hol kell még tökéletesíteni...
Nekem egyszerűen más az értékrendem. Van, amiben nagyon magasra teszem a lécet - de az nem a külső. Sőt, kimondottan taszít, ha egy pasi túl sokat foglalkozik a külsejével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!