Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklat a legjobb barátnőm testvére, most mit csináljak?
Amióta ismerem a barátnőmet,azóta furcsán viselkedik velem a tesója. Bulikon sokszor odajött hozzám amikor táncoltam és volt,hogy taperolt,részeg volt,szóltam neki,mert számomra kínos volt és nem szeretem az ilyet,de csak röhögött. Most viszont eldurvultak számomra a dolgok. Sokszor hívogat,üzeneteket küld.3 napja a barátnőméknél aludtam,mert úgy tudtam nem lesz otthon a tesója ezért lánybulit csaptunk.Zuhanyoztam amikor valaki benyitott,azt hittem a barátnőm(mivel a szülők nem voltak otthon)erre látom,hogy a srác az. Gyorsan magamra tekertem egy törölközőt és kiugrottam a kádból,ki akartam gyorsan menni ő meg neki nyomott a falnak és csak bámult a szemebe,aztán kiment. Én visszamentem a barátnőmhöz,aki már bedőlt az ágyba,felhívtam a szüleimet jöjjenek értem és hazamentem. Tegnap este meg amikor jöttem haza a boltból,hirtelen valaki elkapott hátulról és nyakon csókolt,aztán felröhögött,mert nem mertem mozdulni sem annyira megijedtem. Aztán csak ennyit kérdezett: "Futsz vagy maradsz?" Félek tőle,ezért amint elengedett elkezdtem futni ő nem futott,de ordibált,ilyeneket,hogy: Na mi van ennyire félsz mi? Fuss csak fuss,majd máskor elkaplak.
Az a baj,hogy ma lányos bulit csapnak náluk és most félek elmenni. Vagy ha elmegyek és csinál valamit mit csináljak?
Bocsi,hogy hosszú és kusza lett!
És mi volna akkor, ha megmondanád a srácnak, hogy hagyjon békén?
Na nem úgy mint aki engedélyt kér azért hogy egyáltalán létezhet, hanem határozottan?
Mert félsz tőle és nem mondod a szemébe dolgokat ő hiheti azt, hogy neked ez tetszik valahol, csak ugye a tapasztalatlanok tartózkodása...
te jó isten, mennyi beteg perverz állat van itt
például én >D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!