Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanulnak a fiatalok az Éjjel-nappal Budapest sorozatból?
Nos, ugye abba nem lehet beleszólni, hogy ki, mit nézzen.
Kezdjük ott, hogy megvallom őszintén, egyetlen egy részt sem láttam, no egyszer bekapcsoltam a tévét, és véletlenül az ment. 5 percig!
Belenéztem, és igazából, hogy mi az amit egyből le lehet szűrni.
Kameramozgás, nincs megtervezett sztori, a szövegeket nincsen ki elmondja. Nem értem, amit beszélnek. Nincs hang, semmi...
Tehát, nincsen profi stáb. Minimum egy operatőr. Még egy amatőr sem variózik (zoomol) filmezés közben! (Nincsenek szögek, normális plánok, stb. nincs kitalálva a műsor menete.)
Az amatőr szövegfelmondás pedig teljesen olyan, mintha egy gyerekszínjátszókörben lévő emberek csinálnának valamit, állítom, azok profibban összeraknak egy jelenetet.
Ráadásul, utána megmagyarázzák a saját hibájukat, butaságukat! Vágás: XY-nal azért ezt meg azt csináltam, mert ezt meg azt csinálta, stb., így sztorin kívül.
Mégis valamiért nem értem ezt a műsorpolitikát, hogy főműsoridőben, miért kell egy csatornának elrontani a saját munkáját.
Viszonylag pár perces gondolkodás után arra jöttem rá, hogy pl. a Valóvilággal is ki lehetett szolgálni egy bizonyos réteget, úgy gondolták, hogy ezzel is.
Nagyon, ismétlem, nagyon sajnálom, hogy Magyarországon erre van igény!
Én azt mondom, hogy aki igazán tanulni szeretne, gazdagítani az ismereteit, nézzen közszolgálati csatornát! Hiszen az általában jóra nevel.
Ugyanis annak az a feladata a kulturális örökség ápolása, és hogy minden embert kiszolgáljon a műsoraival.
Én például kereskedelmi csatorna esetében is a kultúrát nyomatnám főműsoridőben, hátha néhány embernek a sok genny után kedve támadna egy kis művelődéshez.
No itt egy általánosítást véltünk felfedezni, de nem ez a lényeg, ugyanis a kettő nem feltétlen üti egymást, csak sokan csak arra tudnak koncentrálni, mi megy a kereskedelmi adókon.
(Bár azt a politikát sem lehetne érteni, mert elég nagy váltás lenne, de én fogyasztanám, szóval az én igényeimet kielégítené. Csak ugye itt az is kérdés, hogy mire van pénz, és miből jön a pénz, ugyanis KERESKEDELMI,tehát tele reklámokkal, olyan műsorokkal, aminek a tematikáját még egy 6 éves is érti, és zabálja befele, ha a szülő nem foglalkozik vele, stb.)
Én azt mondom, mindenki gondoljon bele, hogy mekkora fogyasztó, és, hogy mit fogyaszt...
És nagyon megkérek mindenkit, hogy a gyermekeit a szenny műsoroktól (Valóvilág, Éjjel-nappal bp. meg ilyenek) tartsa távol, mert a gyermeknek már egészen kis korában kezd el fejlődni a személyisége, és nem mindegy, hogy miben nő fel, és hogy mit lát!
Persze ez csak az én véleményem, és nem kell megfogadni!
Mindenkinek üdvözlet, és nézzetek szépet, jót, de leginkább értelmes MŰSORT, emberek! :)
Mivel ez "konstruált reallity".
Azért ilyen a kamerázás/szöveg.
Közszolgálati?
No comment.
Attól még nem ad semmi pluszt!
Egy igazi műsor attól lesz igazi, ha én is több leszek vele. Csak úgy érdemes megalkotni valamit, ha az nyújt is valamit...
Mi bajod van a közszolgálatival? Magyarázd el nekem...
Nézd akkor a sok szart. :)
"Közszolgálati?
No comment." reagálasodra reagáltam. De nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!