Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanulnak a fiatalok az Éjjel-nappal Budapest sorozatból?
Aki nézi, az mit von le belőle?
Hiány lenne az életében ha nem látta volna a részeit?
Adott valami újat, vagy vett el valamit az életéből?
pl.:
"Kitti sok i-vel válasza:
én pl nem nézem."
te tanultál már valamit belőle?
Sokszor hallom a buszon, és látom fb-on, hogy megy a sorozat kibeszélése. Ugye azt beszélünk ki ami megérint minket, pozitívan, vagy negatívan, ezért is kérdezem, hogy mit csinál ez a műsor az emberi jellemmel.
olvastam, hogy valaki írta előttem, hogy nem tanulnak belőle semmit. de! nagyon is tanulnak sajnos az ilyenből! emlékszem amikor még én is 12-13 éves voltam, a barátnőim hasonló béna sorozatokat néztek(nekem nem engedték otthon), ami arról szólt, hogy ki kivel fekszik le, mennyit isznak stb. Ott beszélték előttem, hogy milyen menő "felnőttnek" lenni, mert úgy gondolták, hogy amit a sorozatban látnak az a felnőtt élet. Közülük jó páran ilyenre alapozták az életüket...
Persze úgy vagyok vele, hogy nem minősítek le semmit, amit nem nézek, az egyetlen problémám az ilyenekkel, hogy másolják a 12 évesek.
Elmondom neked miről szól: veszekedés, megcsalás, barátok elvesztése, r*banckodás, féltékenység.
És mit tanultam belőle?: Arra világítót fel, hogy milyen egy szar rendszerben élünk, és ezen kéne változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!